vendel1

vendel1

2 értékelés

Cafe Fontana Étterem és Cukrászda

Nemrég ünnepeltem a születésnapomat és a barátaimtól kaptam egy isteni csokitortát. Hosszú évek óta nem ettem ilyen finom, könnyű és nem túl édes desszertet és a torta díszítése is nagyon ízléses volt. Rákérdeztem, hogy hol vették és mondták, hogy a Fontana cukrászdában. Azóta más tortákat is kipróbáltunk ott és mindegyik kifogástalan volt. Végre igényes alapanyagokból készült, igazi tejszínhabbal díszített, valódi gyümölcsökkel készült gyümölcstortákat ettünk.
Javaslom mindenkinek, hogy aki arra jár, mindenképpen próbálja ki!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Erdős és Fiai Cukrászda

Többször is jártam náluk a nyáron, a fagyijuk isteni, mindig hosszú sor kígyózik az utcán. Nem kommersz, hanem minőségi alapanyagokból készülnek a fagyik. Nem csak alap ízek vannak, hanem különlegességek is megtalálhatóak, pl.: sós karamella, erdős fagylalt, grapefruit, banános csoki, menta, ibolya, stb. Télen is van fagyijuk csak nem olyan nagy a választék mint nyáron. A sütik is nagyon finomak:gesztenyés alagút, erdős torta, ezerlapos krémes, ekler fánk. A pogácsájuk is jó.
A személyzet nagyon kedves és készséges valamint emberséges. Egyszer szemtanúja voltam, hogy egy kéregető állt előttem a sorban és fagyit akart venni, de pár forint hiányzott egy gombóc teljes árához. A lány, aki kiszolgált, eltekintett ettől és adott neki egy gombóc fagyit. Ilyen emberséget is ritkán lát az ember, ma Budapesten.
Az Erdős Cukrászda is jó példa arra, hogy a minőséget az emberek megfizetik még válság idején is és csak gratulálni tudok nekik ahhoz, hogy rájöttek, hogy a XI. kerületben nem volt eddig igazán jó cukrászda.
Mindenkinek ajánlom, hogy ha az Etele téren jár, feltétlenül térjen be egy kis édességre!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely