O. Erzsébet

603599_10200580188058907_593543529_n.jpg

11 értékelés

Napliget Vendéglő

Többször ebédeltünk vagy vacsoráztunk ebben az étteremben a párommal a családommal a munkatársaimmal. Nagyon finoman főznek, van fél adag, gyerek adag.és amit meghagyunk kérés nélkül csomagolják. Nagyon gyors és udvarias a kiszolgálás, bármilyen kéréssel fordulhatunk a személyzethez. A gyerekek ha már befejezték az evést és unatkoznak az asztalnál a kinti elkerített játszótéren játszhatnak. Aki még nem ismeri próbálja ki, nagyon ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szilva Termál - és Wellness Fürdő

Nagyon jól éreztük magunkat. Van kinti medence, bent is lehet fürödni. Igényes, tiszta, gyerekbarát. A dolgozók modorán egy kicsit csiszolni kellene! Kezdve a pénztárban ülővel! A büfé ajánlata az utolsó látogatásunkkor eléggé szegényes volt. Aki itt akar étkezni nem nagyon tud, a sajátját nem szívesen fogadják ha bevisszük.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hajdúnánási Gyógyfürdő

Mindent kielégítő szolgátatással várja a fürdőzőket és a gyógyulni vágyókat. Fedett részén télen is lehet lubickolni és gyógyulni. Gyógyterápiára messziről is ide járnak a reumatikus fájdalmakkal küzdők. Gyerek és családbarát.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bogácsi Thermalfürdő - Bogács

Évek óta visszajárunk Bogácsra. Felújított fürdő minden igényt kielégít. Az éttermekben olcsón és jókat lehet falatozni. Rendezvényeik érdekesek, család és gyerekbarát. Pincesoron valódi bogácsi bort lehet esténként szürcsölni. Még én is megkóstoltam, pedig nem vagyok valami nagy borívó! A faluban már látásból ismernek, és nagy szeretettel fogadnak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Andi Kis ABC

Kellemes környezet, figyelmes kiszolgálás, bő áruválaszték. Ha nem találod amit keresel, legközelebbi vásárlásra meghozzák. Folyamatos akciók, ajánlások. Két bolt is található ezen a néven , mindkettőt csak ajánlani tudom minden erre járó vásárlónak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rizsa Kifőzdéje

Menü és a' la carte ételek. Levesek, frissensültek, desszertek. Helybeni étkezés és ingyenes kiszállítás is. Finom házias ízek, rendezvényekre hidegtálak készítése. Rendezvények magtartása éttermükben. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki finomat és olcsón akar étkezni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Jégpékség és Cukrászat

Mi süteményben szem szájnak ingere itt megtalálod. Finom kelt tészták, krémes sütemények, torták, gyümölcsös finomságok gondold ki és itt elkészítik! Csak egy bajom van vasárnap nincs nyitva, és reggel meg 9-kor nyit. Inkább tenné a pihenőnapot hétfőre!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Horváth Kertészeti Áruda - Hajdúnánás

Mi virág, cserje, fa, bokor kiegészítők a kertészkedéshez, vetőmagvak, tápoldatok, virágföld, kaspók, cserepek , virághagymák azt itt mind megtalálod. Szabadon nézelődhetsz, ha nem vásárolsz akkor is egy élmény. Akciók! Ajánlom mindenkinek aki szeret kertészkedni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Keszi-Szóda

Szóda, ásványvíz, szörp itt mindent megtalálsz. Egy karton vásárlásakor kiszállítják a címedre. Gyors, pontos kiszolgálás, udvariasság a jellemző az itt dolgozókra és a tulajra is. Bérelhető náluk ásványvízhűtő, buborékmentes és buborékos 19 literes ásványvízhez.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kepl Ilona Gyógyszertár

Ez az a gyógyszertár ahová még betegen is szívesen megyek. Az itt dolgozók nem türelmetlenek, kedvesek és mindig van egy-egy biztató szó kedves mosoly bármennyire is fáradtak és sok a várakozó. Amennyiben nincs amit keresek másnapra biztosan meghozatják.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely