B. mariann

B. mariann

30 értékelés

Boci tejivó

Csodálatosan finom a gyümölcsrizsük, a fish & chipsük, a frissensültek tényleg frissen sültek, a tésztáik isteniek! :) Kedvesek az ott dolgozók, és a mellékhelyiség kifogástalan! :) Tündériek a kitett rajzok, kellemes a légkör.
Szívből ajánlom mindenkinek, aki Szegeden jár!

Hasznos ez a vélemény? Igen

A Capella Cukrászda és Kávéház

Először két "negatívum": főidényben rettentő nehéz ülőhelyet találni, és az asztalnál nincs süteményes étlap, csak bent a cukrászdában lehet kiválasztani a finomságok közül, mit szeretnénk megkóstolni. A kiszolgálás viszont gyors és flottul megy, a pincérek kedvesek és vidámak, segítenek a - sokszor - nehéz választásban. A fagylaltkölteményeiket érdemes megkóstolni, legutóbb a belga csokibomba vett le a lábamról, igazi bombaélmény volt! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Igali Gyógyfürdő

Először jártam Igalon a gyógyfürdőben. Elbeszélések alapján tudom, hogy a fürdőt nemrég bővítették és újították fel.
Általánosságban azt mondhatom, a színvonala megfelelő, nem kimagaslóan jó, de nem is rossz. Először a pozitívumok: a munkatársak nagyon előzékenyek, segítőkészek, a mellékhelyiségek tiszták és rendezettek. A fürdő elrendezése kellemes, tágas. Több medencéből lehet válogatni.
Ami nem tetszett: a fürdők vize sokszor volt hűvösebb, mint amit kellemesnek lehet nevezni, a zuhanyzókból többször nem jött elég és elég forró víz.
A csobogók néha nagyon rövid ideig működtek, a kinti gyógyvízes medencékből naponta csak egy üzemelt.
A belső terek huzatosak, ha az ember vizesen megy át egyik medencéből a másikba, didereghet mehet közben. A szaunában kellemetlenül hangos zene szól, ami akadályozza a teljes kikapcsolódást, ez érvényes a masszázs részlegre is. Ezeken a helyeken nem hinném hogy bárkinek is hiányozna a mindenkori rádióműsor.
A vendéglátó helyiségeknél erőszakkal szolgálják ki az embert az asztalnál (borsos borravaló reményében - és ha ezt keveslik, egyszerűen visszadobják).
Sajnálatos módon többször tapasztaltuk, hogy a kiírtak ellenére a fürdő területén megengedett, elfogadott a dohányzás. :(
És még valami, ami nem a fürdő hibája......sok kisgyermekes szülő azt gondolja, hogy a pici babájának teljesen jót tesz a gyógyvíz, és a pihenni vágyóknak pedig a gyermekek ugrándozása, sivitozása. Erre vannak külön gyermek medencék, ahol nagyjából egy gyermeket sem láttunk pancsolni.
De azért jóóóó volt...:) :P

Hasznos ez a vélemény? Igen

Főzelékfaló Ételbár

Az utóbbi időben kétszer ebédeltem a Főzelékfalóban. Kár volt......mentségemre legyen szólva, azt gondoltam hogy csak rossz időben voltam rossz helyen. Ár szempontjából nagyon kedvező a kínálat, és a többi szolgáltatóhoz képest házias (nem gyorséttermi) kínálat van, de ez a házias már nem az a házias, amit pár évvel ezelőtt megszokhattunk :(
A főzelékeket keményítővel sűrítik, ami pl. egy sóskánál nálam bűnnek számít (sőt ha belegondolok, más főzeléknél is :P), a feltétek rendszerint hidegek és még csak nem is próbálkoznak a felmelegítésével, egye meg az ember hidegen, ha már éhes :P A felszolgálás gyors, de személytelen és néha a hangnem sem egy vendéglátóhoz méltó.
Megfogadtam, csak ha nagyon muszáj és éhhalálomon vagyok, akkor választom az egykor kedvenc étkezdémet :(

Hasznos ez a vélemény? Igen

Köki Terminál Szamos csokoládé, sütemény

Mint minden más Szamos cukrászda, feledhetetlen kulináris élményekkel szolgál :) A hatalmas kínálat, bonbonok, sütemények, torták, fagylalt és bármi, amit egy édesszájú vendég megkívánhat, ott sorakozik szépen, kínálva magát a süteményes pult mögött!
Nehéz a választás, de nincs rossz választás!!!! :) Gusztusosan, pazarul vannak elrendezve a finomságok arra várva, hogy az ember lánya hosszú percekig gondolkodjék, melyik is legyen a kiválasztott, miközben a többi gyönyörűségnek fájó szívvel búcsút mond :)
A kiszolgálás korrekt, tiszta és kulturált, ahogy az a nagykönyvben elő van írva. Ha egyszer gazdag leszek, akkor beköltözöm egy Szamos cukrászdába, és soha többé nem jövök ki onnan :D Éljen a marcipán!!!!! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zila Kávéház - Krisztina Cukrászda és Étterem

Gyerekkorom helyszíne, évtizedek óta nem jártam arra, egy kedves barátnőm (aki szintén a környéken lakott) invitált, emlékei szerint itt lehetett kapni fantasztikus Pavlova-tortáját és Szép Heléna kelyhet :)
Nagy várakozással és nosztalgiával indultunk útnak, remek kirándulásnak ígérkezett. A látvány ami fogadott, kellemes békebeli hangulatot árasztott - nekem kicsit olyan "normafás" érzete volt - talán elfojtott gyerekkori emlékek sejlettek fel. Kellemes nyári időszak volt, a kerthelyiség szinte tele volt, de ennek ellenére nem tűnt zsúfoltnak, árnyas fák, szökőkút, kellemes székek, ugrásrakész felszolgálók. Egyetlen kicsit zavaró tényező, a szintetizátoron játszó művész, akitől kicsit lelombozódott a kedvünk, csupa szomorú, érfelvágós dalt játszott.
Sajnos itt is az a tendencia, hogy a sütemények kiválasztásához be kell menni a cukrászdába/étterembe, és mivel nincs feltűntetve étlapon még a nevük sem, emlékezetből kellett leírni rendelésünk tárgyát. Nekem icipici csalódás volt a torta, bár csodásan nézett ki, az íze eléggé semleges volt, de ettem ennél már rosszabbat is. A limonádé fincsi volt, ahogy a kávé is. Kerestünk bonbonokat, de a jóidőre való tekintettel a kínálat 2 féle csokoládéból állt, ezek nem nyerték el a tetszésünket.
De volt ezen kívül, ami igen!!!! A házikenyér, a ház készítésű szörpök, és egyéb nyalánkságok, és kifelé menet rátekintve az étlapra, megállapítottuk, ide igazából ebédelni/vacsorázni lenne érdemes jönni, fenséges fogások voltak felsorolva. S ahogy láttuk a kockás abroszokon ott voltak azok a nagyon régi, nagyon hangulatos szódás szifonok, a fogások egy részét pici piros láboskákban szolgálták fel, na itt elájultunk a gyönyörtől!!!!! :)))))
Ha össze akarnám foglalni, ez a hely azoknak való, akik időutazáson szeretnének részt venni, jókat enni - és mivel láttuk a rendezvénytermeket - családi eseményekre kiváló a helyszín.
És még valami "apróság", de igen fontos! Az illemhely magasan kiemelkedik az eddig általam látogatott helyektől, csillagos 5-ös ezért! :))))

Hasznos ez a vélemény? Igen

KIK Textildiszkont

Nem is tudom hogy kerülte el a figyelmem ez az üzlet eddig. Teljesen véletlenül keveredtem fel a Lurdy ház emeletére, és rögtön szembe kerültem a KIK-el :) És hát muszáj volt! bemennem! Hihetetlen, de extra méretű női ruhák, ráadásul töredék árért, mint egy hasonló minőséget áruló, de neves erre szakosodott üzletben! A kínálat szinte napról napra változik, nem tömegével vannak ugyanazok a ruhadarabok, úgy érzi az ember, egyedi kollekcióval bővül ruhatára, ha innen vásárol magának - olcsón. Ami nem megy a minőség rovására!!!!! Érdemes benézni, ha az embernek lapul a pénztárcájában némi pénzecske, itt biztos hogy el tudja, el akarja költeni!!!! :)
Talán a kiszolgálás lehetne udvariasabb, kellemetlen, amikor zárás előtt fél órával körbeporszívózzák az embert úgy, hogy közben a vezeték rácsavarodik a lábára, és a próbafülke menet majdnem hanyatt vágódik :P

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rossmann

Először fenntartásokkal mentem be vásárolni, lapos pénztárcával kellett megvásárolnom a havi tisztítószer és higiéniai termékeket otthonra. Volt alternatíva, az üzlet közelében több "olcsóbolt" is található, de gondoltam lesz ami lesz, benézek.
Maga az üzlet igen tágas, rendezett és kellemes benyomást nyújt, de mivel először voltam ott, többször kellett kérni az eladók segítségét, akik igazán készségesen eligazítottak-sokszor :D. Legnagyobb meglepetésemre az akciós termékek sem voltak "hiánycikkek", és ami aztán igazán levett a lábamról, az a saját márkás termékek ára (és később, használat után kiderült), a kiváló minőségük!!! Kaptam törzsvásárlói kártyát (de pssszt, ha otthon felejtettem bármikor is, a pénztáros a saját kártyájával kisegített <3), így még az olcsóból is olcsóbbat varázsoltak :)))) Már egy éve csakis itt vásárolom meg a testápolókat, fürdőtermékeket, samponokat, figyelem a szórólapjukat, mert már sikerült egy pöpec hajszárítót is vennem, ami máshol tripla ennyibe került volna.
Mindenkinek ajánlom, az I.....-ás termékcsaládot, de főleg a Rossmannt!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

CBA Príma

Igazából a szükség vitt rá hogy ebbe az üzletbe menjek vásárolni, mert volt egy időszak, amikor a Széchenyi pihenőkártyával lehetett fizetni. Na ez már a múlté......:P
Nekem a megszokott törzsvásárlói helyemhez képest kissé zsúfolt az üzlet elrendezése és kaotikus is, az üdítők, a fűszerek össze-vissza vannak rakosgatva, nem találom a szisztémát.
Az árakról: a zöldségek az átlagnál drágábbak és rosszabb minőségűek, a húsárú változó (volt hogy olyan bűz áradt a húspultból, hogy menekülésre fogtam magam), de pl. a csirkemáj általában szép és gusztusos. Ami nagy negatívum a húspultban dolgozó "úr" rendkívül arrogáns és kioktató, még véletlenül sem szabad olyat mondani neki, hogy ez kicsit sok, vagy hogy inkább a másikat, vagy egy pillanat, mert az ilyenektől robban! :(((((
A felvágottas rész gusztusos, az árak barátiak és az eladók is :) A pékárú-sütemény kínálat gazdag, és nagyon jó a mindennapos süteményakció, ember legyen a talpán, aki ellen tud állni neki!!!! :)
A pénztáraknál általában nem kell sokat állni, van elég pénztáros és még kedvesek is! :)
Mindent összevetve azért nem ez a legkedvesebb bevásárlóhelyem, és nagy mínusz, amiért megszüntették a Széchenyi kártyás fizetést!!! :(((((

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lótusz Szépségszalon

Évek óta ebbe a szalonba járok kedvenc, kedves fordrászomhoz. Mindig rugalmas az időpontkérésnél, ha kell - egyedi alkalmakkor pl. szalagavató, ballagás - munkaidőn kívül is bejön, hogy megcsinálja a leggyönyörűbb hajkölteményeket, ami ízléses, visszafogott, de ugyanakkor személyreszabott és egyedi. Az árai korrektek, kedvesen el lehet beszélgetni vele, de nem erőszakos ha a vendég csak pihenni, relaxálni szeretne szépülés közben.
Mert ez az a hely, ahonnan kilépve, a nők - és férfiak is - szépnek, ellenállhatatlannak érzik magukat!!!! :))))) Szívből ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely