S. gyöngyi

999065_545914495468010_1514758915_n.jpg

5 értékelés

Csorvás posta

Meg vagyok elégedve.Kedvesek ,figyelmesek,rugalmasak.Bár a nyitvatartási idő lehetne hosszabb sőt SZOMBAT délelőtt is lehetne nyitva akár reggel 08 órától 12 óráig!Sokan örülnének neki.Mert szoktam látni,hogy nyitnák a POSTA ajtaját szombat délelőtt de ZÁRVA van.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Bárány Magdolna fogorvos, Csorvás

Kedves Doktornő Magdolna!Meg vagyok elégedve vele már évek óta hozzá járok.Nem sokára fogok kérni időpontot általános fogászatra.Neki sikerült elérni,hogy nem kell félni.És az alapos fogmosás milyen fontos .....Még fogkrémet is javasolt nekem.Csak jót tudok róla írni.Köszönöm ,hogy van nekünk CSORVÁSIAKNAK!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pingvin Patika

Pingvin Patika Orosháza havi szinten sőt többször ide jár az egész családom.Kedves kiszolgálás,maximálisan meg vagyunk ,elégedve!!!Csak jót írhatok!!Szuper!!!!!Jók az akciók,az árak is szuperek!!!!!Éljen a Pingvin Patika sokáig nekünk,és mindenkinek!!!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pingvin Patika

Szuper,szuper,szuper!!!!!!!!!A legjobb akciók!a legjobb árak,a kiszolgálás is egyedi!!!!segítenek mindenben.a pingvin-jegyek is szuperek a pingvin magazin meg egy kiváló gyógyhír imádom a sok-sok jó tanácssal gyógyszer javaslattal...........

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pingvin Patika

A PINGVIN PATIKA A KEDVENC PATIKÁM.
SZUPER AKCIÓK,
A MAGAZINUNKBAN PEDIG HASZNOS DOLGOK BÁRMILYEN BETEGSÉGGEL,GYÓGYNÖVÉNYEKKEL KAPCSOLATBAN STB.
A KISZOLGÁLÁS RUGALMAS ÉS GYORS A KEDVESSÉG MEG EGYEDI!
CSUPA MOSOLYGÓS KISZOLGÁLÓ,MÉG A TAKARÍTÓ NÉNI IS MOSOLYOG!!!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely