H. Zsolt

H. Zsolt

7 értékelés

Fővárosi Állat- és Növénykert

A folyamatos átalakítások során emberközelbe kerültek az állatok, sokszor úgy érzem egy nemzeti parkban vagyok, ahol testközelben élnek ezek az élőlények

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nádas Pihenőpark

A tavak, a körülöttük lévő pihenőpark, télen-nyáron kellemes környezet, jó időben vízparton való étkezés különleges atmoszférát kölcsönöz az odalátogatóknak, ezt fokozza a kiszolgálók figyelmessége, és az ételek minősége.

Hasznos ez a vélemény? Igen

CsiBi Pub

Gyönyörű környezetben - a patak és a kisvasút között - borzasztó hely, a pincér megjelenésére félórát vártunk, nem azt hozta, amit kértünk, - nem tudta megjegyezni melyik palacsintából, mennyit kértünk, 3 palacsinta felszolgálása több mint 1 óra - nem ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kastély Hotel Királyrét Étterme

Az éttermet - Fáradt Vándor étteremnek hívják - hétvégeken svédasztalos ebéd van - bőséges a választék - folyamatos ételfeltöltés, figyelmes pincérek, megfizethető áron, talán desszertből lehetett volna nagyobb választék.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szúnyogszigeti Halászcsárda

A halászlé nagyon jó - elvitelre is kértünk - majdnem állandó a telt ház, ezért néha várni kell a szabad asztalra, - érdemes telefonon foglalni, főleg ha a kerthelyiségben szeretnénk lenni - addig lehet sétálni a kikötőben - a nádassal övezett tóparton - télen zárva - készpénzt vinni kell - automata nagyon messze

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zila Kávéház - Krisztina Cukrászda és Étterem

Visszajáró vendégek vagyunk, bármilyen családi esemény pl. születésnap - során, vagy ha csak finom süteményre vágyunk, akár diabetikusat is. Negatívum: A Ráday utcai parkolót a Spar nyitvatartási ideje alatt zárva tartják pl. szombat délelőtt, így a másik oldalról lehet csak megállni az udvarban, de itt a villamos átjáró szörnyű állapotban van.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zichy Park Hotel****

A 25. éves házassági évfordulót töltöttük itt, virágnak a váza be volt készítve a szobába, a parkban lévő tóban csónakázás, kerékpározás a környéken,- a beltéri élménymedencét - zárás után - megkaptuk - pezsgővel, hangulatvilágítással, - emlékezetes hétvége volt, természetesen köszönet érte a figyelmes személyzetnek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely