G. Zoltánné

G. Zoltánné

4 értékelés

Új Tündérkert Vendéglő Nosztalgia Cukrászda és Kávéház

Nagyon finoman főznek a kiszolgálással sem volt semmi gond.

Hasznos ez a vélemény? Igen

VakVarjú Buda Vendéglő

Ma az ebédet a XI. Vak Varjú étteremben fogyasztottuk el az "Étterem Hét" keretén belül. A menünk összeállításához bőséges választékunk volt. Finomabbnál finomabb előételek, főételek és desszertek kínálták magukat, így nehéz volt a választás, de végül olyan jól sikerült, hogy most több óra elteltével is a szánkban érezzük azt az "Ízorgiát" amit étterem nyújtott nekünk. A kiszolgálás, a környezet, a felszolgálók kedvessége sem hagy kivetni valót.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trattoria Mamma Étterem

Tegnap este a lányommal az étteremben vacsoráztunk az "étterem hét" 10 győztesének ráadáskénti akciója keretében. A három fogásos vacsora mindössze 3300 Ft, amit magunk állítottunk össze a felkínált bőséges lehetőségből. Nagyon rendesek voltak, hiszen megengedték, hogy édesség helyett előételt és levest is választhattunk. Még két grappára is a vendégeik voltunk. Az ételek látványa, íze, mennyisége kifogástalan volt. A pincérek lesték kívánságainkat, kedvesek és barátságosak voltak. Mindenkinek ajánlani tudom. Senkit sem csalódás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Art Pub

Torkos Csütörtökön kiváló ételekkel és italokkal kápráztattak el minket. A kiszolgálás udvarias, figyelmes, gyors. Az étterem berendezése, kialakítása egyedi. Az árak megfelelőek, a tálalás látványos, az adagok bőségesek. Összességében mindennel meg voltunk elégedve. Mindenkiknek bátran ajánljuk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely