Zoli 74

Zoli 74

584 értékelés

Aréna Plaza Bevásárlóközpont

a legjobb bevásárló központ.Ingyenes parkolás,jó megközelíthetőség.Minden egy helyen megtalálható.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fővárosi Állat- és Növénykert

Egyre szebb és jobb.Sokk az újítás.Egy egész napos program az egész családnak.Nagyon jó a kert mellett lévő póni kert.Jó programok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tropicarium - A cápás állatkert

Feledhetetlen élmény. Rengetek érdekes, egzotikus, különleges tengeri állatot lehet megcsodálni.Gyerekeknek nagy élmény.Kocsival érdemes menni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Magyar Mezőgazdasági Múzeum

Gyerekkoromban sokat jártam ide.A vidéki életet,állattartást és állatokat bemutató kiállítás.Nagyon érdekes.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Az Országház (Parlament)

Hazánk egyik fő jelképe kívülről-belülről építészeti remek. Augusztus 20-án érdemes elmenni és belűről is érdemes megnézni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Közlekedési Múzeum

Az egyik legjobb hely.Sok régi járművek,vonat,kocsi,motor.Nagyon jó kikapcsolódás,gyerekeknek is nagy élmény.Könnyű megközelíthetőség kocsival és tömegközlekedéssel is.Parkolás ingyenes.Belépő is elfogatható áron.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budapesti Vidámpark

Gyerekkorom meghatározó helye volt,nagy családi hétvégéket töltöttünk itt el.Sajnos csak volt,mert idén bezárják.Pedig a 40 és az feletti korosztályt sok emlék füzi ide.Nem volt csúcs szuper,vagy full extrás de a mienk volt.Mehetünk külföldre de csak itt voltak egyedüli játékok :János vitézt megelevenítő barlangvasút,mesecsónak,céllövölde,dobáló és horgászat,kanyargó,kis és nagy óriás kerék,fa hullámvasút,Dodgem,elvarázsolt kastély és a forgó hordó és persze a nemzeti örökségbe felvett nagy körhinta.Ezen még nagy-és dédszüleink gyerekként játszottak.Sajnos egy újabb színfolt tűnik el Budapest szívéből,a mai fiatalok ezeket a játékokat már nem értékelik és sokan már nem is láthatják,de nekünk az emlék megmarad amit majd mi továbbadunk az unokáinknak.Aki teheti még egyszer utoljára mennyen el.Jó megközelíthetőség,ingyen parkolás. Az ár érték miatt 4 csillag.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Lido

Miskolctapolca legjobb szálláshelye a legolcsóbb árakon.Rendkívül kedves, családias. Nagyon finom és sok a kaja. A szobák tiszták és kényelmesek, klassz TV, hűtő. A családi csomag minden jó helyre ad jegyet/barlangfürdő,lillafüredi kisvasút,miskolci vadaspark/ és nagyon rugalmasak. A kis állatokkal is kedvesek. A kiszolgálás nagyon udvarias. Az ár jobb, mint a pont mellettük levő luxus hoteleknél és a szolgáltatás, az elhelyezkedés pedig ugyanolyan jó. Teljesen közel van a barlangfürdőhöz 2 perc gyalog.Környéken sok látnivaló.Miskolc belvárosa 10 perc.Ingyenes parkoló.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Szeleta ***

Csodálatos környezetben üdülhetünk. Körülöttünk a magas hegyek, a kert végében a Szinva patak és a vízesés. Páratlanul szép helyen található. A játszótér ebben a környezetben csodálatos. A reggeli bőséges, ízletes.
A személyzet nagyon kedves és segítőkész! Minden nap jönnek takarítani, ha igényt tart rá az ember. Ágyat húznak, törölközőt is kapunk tisztát.Ezt kétszer a hat éjszaka alatt, ami kifejezetten jó, és meglepett egy háromcsillagos szálloda esetén. A reggeli nagyon bőséges és finom. Mindenki megtalálhatja amit szeret. Egyedül a péksütiket (kakós csiga, ilyesmi) hiányzik, bár biztos ha kérünk a tulajdonos beszerezi. A szálloda a Lillafüredre vezető út mellett van, nagyon szép helyen. Kocsival könnyű a megközelítése, parkolási lehetőség van a szállóvendégek részére. Lillafüredre nagyon hamar el lehet jutni gyalog is egy hátsó úton Felső-hámoron keresztül.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Burger King

Tisztaság,készséges személyzet,gyors kiszolgálás.Akciós szendvicsek és menük.Érdemes figyelni a honlapot ahonnan kedvezményes akciós kuponokat lehet letölteni.Gyerekbarát.

Hasznos ez a vélemény? Igen