Doboczky-Szelestey Judit

28400_108090529234846_6559712_n.jpg

5 értékelés

Westy Hajó Étterem & Pizzéria

Igazán remek gasztronómiai élményben lehet itt részünk, a hely hangulatos, nagyobb baráti rendezvények helyszínéül is szolgálhat. Nem árt időben foglalni, hogy biztosan legyen helyünk. Teraszáról pedig igazán szép a rálátás Győr belvárosára.

Hasznos ez a vélemény? Igen

La Dolce Vita

Igazi olasz ízek, hangulatok, estek a belváros szívében. Célszerű telefonon asztalt foglalni a biztos helyfoglalás érdekében. A kiszolgálás magas színvonalú, a minőségnek és eredeti olasz recepteknek sajnos ára is van, de megéri!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Speedfit

Igazán remek hely az edzésre, maximálisan kulturált, felszerelt, TÁGAS és klimatizált és van külön női részleg is. Könnyen megközelíthető, parkolót is találni bőven és a szolgáltatás díja teljesen korrekt. Jó hely egy remek edzéshez. Hétköznap délután kicsit túlzsúfolt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mackó Kuckó

Isteni finom, igazi alapanyagokkal jól telerakva, szemed előtt elkészítve. Utánozhatatlan hamburger íz, barátságos kiszolgálással fűszerezve.

Hasznos ez a vélemény? Igen

ParaPark Győr

Nagyon élvezetes egy hely, igazán remek kikapcsolódás a mindennapok mókuskerekéből és baráti élménynek is elsőrendű. Kis helyen-jó ötletekkel színvonalas szabadulós teret hoztak létre. Máskor még ügyesebbek leszünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely