B. László

B. László

6 értékelés

TESCO Hipermarket

Nagyon jó véleménnyel vagyok róla, hatalmas a választék és nagyon jók az árak. A hűséget is jutalmazzák a Clubcard program keretében, mellyel szintén több ezer Forint megspórolható. A dolgozók kedvesek és segítőkészek. Egyetlen negatívum, hogy a bevásárlókocsik néha nehezen működnek, nagyobb bevásárlásnál elég nehéz a szoruló kerekek miatt a közlekedés. Ezt leszámítva csak ajánlani tudom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Duna Gyógyszertár

Ajánlom mindenkinek, az eladók kedvesek, segítőkészek, bármilyen kérdésre, kérésre, problémára találtak megoldást. A nyitvatartás nagyon jó, ráadásul a Tesco-ban van, így a bevásárlás végeztével itt megvehetem a gyógyszereket és nem kell emiatt máshova mennem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mentha Patika

Ajánlom mindenkinek, az eladók kedvesek, segítőkészek, és ami külön tetszett, hogy nincs hosszú sorban állás, akár 4 helyen is történik egyszerre a kiszolgálás, és ami egyáltalán nem mindegy, közel van a rendelőintézethez.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Penny Market

Ajánlom mindenkinek, akinek nem vastag a bukszája, és szeretne olcsón jó minőséget vásárolni. A második kedvenc helyem, árban és minőségben is nagyon erős, nagyon sokszor csalódtam pozitívan mikor a legolcsóbb termék vásárlásánál kiderült, hogy az mennyire finom, ízletes jó minőségű. Negatívum hogy sokszor hosszú a sor a kasszánál és az akciós termékek rövid időn belül elfogynak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pingvin Étterem és Hidegkonyha

Csatlakozom Noémi véleményéhez, nagyon udvarias, kedves, jól felkészült a személyzet, vonzóak az árak, többször ettünk már ott több ételt kipróbáltunk, és soha nem csalódtunk! Az ételek elkészítése, tálalása kitűnő, az ízek, a harmónia fantasztikus, az adag bőséges! Aki hallgat rám az nem fog csalódni, ígérem!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Brendon Gyermekáruház, Győr

A szülők kedvenc helye is lehetne, csak egy kicsit drága. A kínálat bőséges, a minőség kiváló, az eladók kedvesek és segítőkészek. Bár messze van tőlünk, de megéri. Többször jártunk már itt, soha nem csalódtunk, mindig megtaláltuk azt amit kerestünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely