O. Georgina

O. Georgina

5 értékelés

Don Vito Étterem és Pizzéria

Nagyon szeretem ezt az éttermet. Csodás helyen van, Visegrád központjában, igazi régies keresztapás hangulatú, hétvégente általában a stílushoz illő élőzenével. Az ételek nagyon finomak és bőségesek. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Határ Csárda

Kellemes hangulatú csárda, hatalmas adagokkal, nagyon kedvező árakkal. A kiszolgálás mindig tökéletes. Folyamatosan visszatérünk ide, hol egy családi összejövetel vagy munkahelyi csapatépítés, baráti vacsora alkalmával.

Hasznos ez a vélemény? Igen

LIFE Egészségcentrum

100km-ről mentem el ide, mert csupa jót olvastam a neten. Mind az orvosok szaktudása, mind a hozzáállás nagyon pozitív volt. Az árak elfogadhatóak, a környezetet igyekeznek a legkellemesebbé tenni. Csak ajánlani tudom másoknak is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Határ Csárda

Kellemes kis vendéglő, Nagyon szeretünk idejárni, bőséges választék, nagy adagok, finom ételek és a kiszolgálás is mindig kifogástalan. Minden nagyobb családi ünneplést is itt tartunk. Utalvánnyal, Szép kártyával is lehet fizetni. Ami nekem nagyon pozitív, hogy amikor fizetéskor borravalót akartunk adni, a pincér felhívta a figyelmünket rá, hogy felszámításra került már (egyébként az étlapon is fel van tüntetve), és bár így lehetett volna dupla plussz jövedelmük, de mégis szólt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Menta Biobolt

Rendszeresen vásárolunk itt. Egy egészségügyi probléma folytán találtam rá a boltra és bár azóta már nem szükségem a speciális étrend, de az egészséges dolgokat is megszerettették velem. Nagyon profi, hozzáértő személyzet, meglepően korrekt árak, és rendkívüli segítőkészség jellemzi az üzletet. Bio-pékség termékei, és teljes étrend és vitamin felhozatal a különböző problémákra azoknak, akik a gyógyszerek helyett a természetes utat választanák.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

1 Kedvenc hely

Még több »
LIFE Egészségcentrum
Huszár utca 2, 8000 Székesfehérvár