K. Imre

K. Imre

11 értékelés

Sas Center Étterem

Ténylegesen nagyon könnyen megközelíthető étterem,és rendkívüli módon jó parkolási lehetőség.Ezek után belépve az étterembe kellemes hangulat fogad.Nagyon széles gasztronómiai kínálat,isteni ételek és italok,egészen elfogadható árakon.A kiszolgálás gyors,és szakszerű.Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Daubner Cukrászda

Isteni cukrászati készítmények csúcs minőségben,kellemes környezetbenaz árak egy picit magasabbak a szokványosaktól,de aki egyszer kipróbálja pl.a tökmagos pogácsát nem tud leszokni rólaKimondottan ajánlott hely!

Hasznos ez a vélemény? Igen

KFC - Kentucky Fried Chicken Köki

Szokásos KFC mínőség,a kiszolgálás talán lehetne egy kicsit lehetne emberközpontú,mivel csúcsidőben olyan érzése támad a vendégnek,mint ha egy futószalagon lévő" robot eladó" szolgálna ki.Egyébként a tisztaság,és az ételek csomagolása szakszerű.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Allee Bevásárlóközpont

Rendezett kiemelkedően tiszta üzletház,és ez elmondható az illemhelyíségekre is.Nem találkoztam még olyan szituációval,hogy ne lett volna Wc-papír,vagy kéztörlő.Az üzletek kinálata is kiemelkedően jó.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fővárosi Állat- és Növénykert

Talán ez a hely az a fővárosban,ahol egésznapos programra tervezhetjük a látogatást az egész családdal.Igazán sajnálom viszont,hogy az árusok árai nem mindig találkoznak a sokgyermekes családok keresetével.Viszont örvendetes,hogy a Vidámpark területét hamarosan megkapja,és így jóval nagyobb és korszerübb Állatkertünk lesz.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trófea Grill Étterem Belváros

Aki már ismeri a Trófea hálózat éttermeit az tudja mire számíthat.A megadott 3-órás intervallumon belül az étteremben található összes étel ital az árban benne van.Akinek pedig a látogatás napján születésnapja van,és ezt előre jelzi a személyzetnek egy kedves kis meglepetéssel is kedveskednek/szüli napi torta tüzijátékkal/Az ételek mínősége elfogadható,bár én már találkoztam jobb minőségű étellel egy másik Trófea étteremben.Ezzel együtt ajánlható az étterem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trófea Grill Étterem Buda

A Trófea hálózat talán/sőt/ legjobb étterme.Változatos ételek-italok,frissensültek.Nincs az a kívánság,amit ne teljesítenének.Én az összes éttermükben megfordultam már ,de az első helyen mindig is a Margit krt-i üzlet áll.Igen kedves fogadtatás,állandó tisztaság,kedves segítőkész személyzet.Nagyon ajánlható hely!

Hasznos ez a vélemény? Igen

ElektroOutlet

Csak véletlenül találtam rá erre az üzletre,egy barátom ajánlotta.Biztosan ajánlhatom mindenkinek,akinek a tervei között szerepel műszaki cikk akciósnál olcsóbban való vásárlása.Érdemes betérni,az árúkészlet változó,de sok féle termékből válogathatunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

T-Mobile

Kellemes környezet.kifogástalan ügyintézés,és ügyintézők.Általában nem kell sokat várakozni.Nagyon sok készüléket meg lehet vásárolni az üzletben,még a hiány márkákat is.Minden T-Mobilosnak ajánlom ügyintézésre.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda

Többször jártam más a fürdőben.A felújítás nagyon jót tett az épületnek,bár meg kell említenem a korrektség miatt néhány negatív dolgot is:Sajnos a nyári időben nagyon sok fürdőzőt engednek be a területre,és már alig lehet elférni a medencékben.Az élmény elemek szinte sohasem működnek kifogástalanúl.A medencék igen igen üledékesek,időnként piszkosak.Az egészségpénztári masszázs szolgáltatások is hagynak kivánni valót maguk után.Mindezeket leszámítva,minden fővárosinak érdemes legalább egyszer,márcsak az épület miatt is felkesesnie a fürdőt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely