Irén Pozsonyiné

1385514_10202381715334307_444673769_n.jpg

6 értékelés

Debreceni Zárcenter

Mindig nagyon készségesek. Pontos, gyors kiszolgálás!

Hasznos ez a vélemény? Igen

UPC

Értékelem, hogy ide, nagyobb ügyfélközpontba költöztek. Nagyon korrekt, gyors ügyintézés. A várakozás alatt - ami igazán rövid - akár TV-t is lehet nézni, a gyerekkel érkezők is találnak "gyermek-lekötő" foglalatosságot.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Debrecen 8. Posta

Korrekt, gyors kiszolgálás, ajánlják a náluk kapható - igen széles - termékkört.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fórum Debrecen Bevásárlóközpont

Útba esik jövet-menet... na nem a takarékszövetkezet, hanem a Fórum. Akár egy egész (esős) napot el lehet tölteni, nagyon érdekesek a kiállítások, a boltok választéka szuper, na és a fagyi... hát az tökéletes, ha éppen másért nem, de a fagyiért szinte minden nap bemegyünk családostól.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Kakas Mária, fogorvos, Debrecen

Az előjegyzés gyors, egyszerű! A váróterem barátságos, nem félelemkeltő, hiszen a fogfájós amúgy is ideges és félős. Férjem fogsorát tette rendbe, azóta szélesen mosolyog mindenkire! Visszajár ellenőrzésre, és szívesen megy, mert kedvesek. Ha lehet ilyet mondani: Öröm a fogorvosi látogatás!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Református Kollégiumi és Egyházművészeti Múzeum

Olyan páratlan gazdagságú egyházi, művészeti és oktatási gyűjtemény, amelyet szívesen ajánlok minden korosztály figyelmébe. Fiamat vittem el először ide, amikor a Légy jó mindhalálig musical-re készült, hogy hangolódjon rá egy debreceni kisdiák életére. Minden évben minimum egyszer elmegyünk azóta is. Egyébként debrecenieknek "kötelezö"!

Hasznos ez a vélemény? Igen