B. Anikó

32108_115446161832371_993956_n.jpg

5 értékelés

Hotel Corvus Aqua****

A szálloda elhelyezkedése nagyon jó, az étteremnek van egy tó melletti terasza, amely nagyon hangulatos este.
Én elégedett voltam a reggelivel és a vacsorával is. A szobák is jók szerintem, bár néhol felújításra szorulna, mert ahol a függöny vagy a bútor takar, ott jött le a vakolat.
Zárt folyosó köti össze a fürdővel, így télen is kényelmesen át lehet menni fürdőruhában. Nagyon sok programlehetőséget kínál a szálloda, érdemes vele élni. Az árakat magasnak találom én is, nincs meg az ár-érték arány.
A marketingjét viszont nagyon jónak találom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő

Jól kialakított fürdő, az új élményfürdő szárnya pedig tényleg mindenkinek élményt nyújthat. Van úszómedence, strandröplabda pálya, nagy füves terület. Kimondottan jó látvány, élményelem a kilátó a strand területén. Egy hosszú hétvége eltöltéséhez tökéletes.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kondorosi Csárda

Nagyon hangulatos étterem Gyomaendrődtől nem messze. Kedves kiszolgálás és nagy választék van. A csárda egy múzeumi résszel is rendelkezik, amely bemutatja a régi paraszti élettel kapcsolatos eszközöket, a tetőtérben megnézhetjük, hol bújtak el a betyárok a pandúrok elől, köztük Rózsa Sándor is. Ajánlom mindenki figyelmébe, aki a környéken jár.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nagylaposi Birkacsárda

2013. nyarán voltunk a csárdában a párommal, Gyomaendrőd városközponttól kb. 10 perc távolságra van autóval. A csárda a hagyományos ízeket igyekszik feleleveníteni. Házi bodza szörpöt ittunk, de több fajta házi készítésű szörp is van. Szürke marhát kóstoltunk és túró gombócot. Az idénynek megfelelő alapanyagokból készítik az ételeiket. A csárda nagyon hangulatos, mi a kert részében étkeztünk. Több díjat is kapott már vendéglátós körökben. Aki Gyomaendrőd környékén jár,mindenképp ejtse útba. Készült róluk egy kisfilm is a Földművelésügyi Minisztérium megbízásából, Nem Pesten történt címmel. Itt több csárdáról is nagyon jó összeállítások vannak. Jó étvágyat!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kondorosi Csárda

Az ételek nagyon finomak, a betyárokról szóló leírások érdekesek, tájékoztatóak, a múzeumi rész, melyet a régi épületben rendeztek be nagyon színvonalas. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

4 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely