H. Veronika

H. Veronika

4 értékelés

Hotel Yacht Club*** Superior

Ajánlom, kedves kiszolgálás az étteremben a felszolgálók minden kívánságot kielégítenek.A családi szobák tényleg megfelelnek 2 felnőttnek és 2 nagyobb gyereknek is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

SPAR

Napi bevásárláshoz ideális árukészlettel rendelkezik. Hűtött italkészlet kicsit lehetne nagyobb.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Termálkristály Aqualand****

2013 júliusában 3 napot töltöttünk el családommal (6,12 éves gyerekek-
kel) lakosztályban. a szoba minden igényünket kielégítette tiszta rendezett.A belső fürdőrészleget maximálisan kihasználtuk igazi gyerekbarát ez tetszett a gyerekeknek a legjobban többnyire itt tartózkodtunk. A strandrész is rendezett igaz a minigolf akkor nem "üzemelt" illetve a termálvizes részt nem igazán lehetett használni ezt egy kicsit elhanyagoltnak tapasztaltuk a kinti büfék árai elfogadhatóak viszont a szúnyogok illetve a hangyák miatt nem igazán lehetett élvezettel elfogyasztani a megvásárolt ételt, üdítőt.A szálloda étterme azonban maximálisan minden igényt kielégített.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Győri Nemzeti Színház

Az utolsó amit megnéztünk párommal az A Sakk című előadás!Vidéki színházhoz képest nagyszerűen megoldották a díszletet, csak ajánlani tudom mindenkinek, megéri jegyet váltani rá.Az előadás szünetében a büfében a kiszolgálás pörgős az árakat tekintve kisebb fizetésűek is tudnak fogyasztani.Csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely