F. Beáta

1780918_665171280191486_2029766007_n.jpg

7 értékelés

Baksay Sándor Református Gimnázium és Általános Iskola

Én itt Érettségiztem 1998-ban és remélem, hogy a Kisfiam is itt kezdheti meg az Általános Iskolát és itt fejezheti be a sikeres Középiskolai tanulmányait is!!! :) Teljes mértékben felkészít a Főiskolás/Egyetemi évekre!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aqualand Termálfürdő

Nagyon jól éreztük magunkat a Párommal! Lazítottunk és kizökkentünk a 7köznapokból... Megyünk máskor is!!! Legközelebb visszük a Kisfiunkat is! Szuper a gyógyvíz, Drága megboldogult Nagypapám is sokat járt ide! Bár még most is mehetne...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Völgyes Attila háziorvos

Kitűnő szakember, családom több tagjának is orvosa! Megbízható, segítőkész, bármilyen problémával fordulhatunk hozzá!!! Nem cserélném le másik házi orvosra, az TUTI!!! Nagyon elégedett vagyok Vele és a kedves Asszisztensnővel is!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

DENTÁNIA Fogorvosi Bt. Kunszentmiklós

Kitűnő szakemberek gondoskodnak a száj higiéniájáról és a fogak épségéről! Időpont egyeztetés után gyors és elsőosztályú munkával segítik gyógyuláshoz a Betegeket! Lehet szó akár húzásról, tömésről, fogékszerről, műtétről... :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Barlangfürdő Miskolctapolca

Felejthetetlen élményt nyújt ez a varázslatos fürdő! Ámulatos és kecsegtető! Már többször jártam itt, Gyerekkoromban voltam először, és azóta már Párommal is jártunk a Fürdőben! Hatalmas élmény volt!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Szeleta ***

Csodás hetet töltöttünk itt a Párommal 2007-ben! Akkor még elfogadták fizető eszközként az Egészségpénztári kártyát, ami sajnos megváltozott!
Kisfiunk is itt fogant, ezért is őrzöm emlékeimben ezt a mesebeli helyet a hegyek között... :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Túri & Tsa - Orvosi rendelő

Imádtam Hozzájuk járni, még vidékről is! Én is és az Öcsém is Túri Főorvosnál születtünk és én is Nála szültem 2008-ban! Kifogástalan volt az ellátás!!! Sajnos már nem engedhetem meg magamnak az áraik miatt, de örökké hálás leszek nekik!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely