Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

O. Ágnes

Vélemények, értékelések (55)

Hotel Frida Family *** Üdülő és konferencia szálloda

Értékelés 2013. 07. 18. 09:40
Nyaralni és dolgozni is voltam ebben a szállodában, családi vállalkozásként működik és ennek megfelelően családias, barátságos a légkör.Belülről látva az éttermi és a szállodai részleget is, tiszta, rendezett, fogyasztóvédelmi ellenőrzések alatt is mindig mindenben megfelelt. Mindenkinek csak ajánlani tudom, rendezett, parkosított kerttel és strandterülettel büszkélkedhet, belső, fedett uszodával, gyermek játszó helyekkel és kismedencével. Konferencia helyszínnek is kiváló, rendszeresen tartanak is itt tréningeket, szakmai konferenciákat. A szállodai szobák is modernek és kellemesek, kilátás nyílik a Balatonra. Az étterem fogásai zseniálisak, ár-érték arányban is klassz és nagyon vendégszeretőek!Őrzött parkoló is rendelkezésre áll. Csak ajánlani tudom, meleg szívvel a helyet!
  • elismerés
  • Tópart Hotel Szálloda, Étterem, Wellness

    Értékelés 2013. 07. 18. 09:48
    Klassz kis szálloda, gyerekeseknek ajánlott, közel van a Balatonhoz, mégis csendes és szép, parkosított területen fekszik. Az étterem is kiváló, saját úszómedencéje is van a szállodának, napozásra, pihenésre ideális hely.
  • elismerés
  • Terv Eszpresszó

    Értékelés 2013. 10. 07. 17:00
    Klassz hely, kissé szocreál stílusú de épp ez a jó benne...Puskás és Albert rajongók is otthon érezhetik magukat illetve a focirajongók..Annak ellenére,hogy központi helyen van, közel a Parlamenthez, konszolidáltak az árak.Alapvetően pub jellegű, alkoholok, tea, kávé, szendvicsek jellemzik. Napi sajtót is lehet olvasni, kedvesek a felszolgálók és családias a hangulat. Továbbá akinek ez érdekes, sokszor egy-egy politikus is feltűnik a színen...Csak jó tapasztalataim voltak eddig, mindenkinek ajánlom ha arra jár:)
  • elismerés
  • Oriental Spa

    Értékelés 2013. 10. 07. 17:24
    Az Aquaworld mellett van, a szállodán keresztül jutunk el ide, ez igazából a szállóvendégeknek készült elkülönített rész.Van külső-belső melegvizes, bugyogós fürdő része, van meztelen és ruhás szauna részleg 3-3féle szaunával és gőzkabinnal. Aki egy kis wellnessre vágyik de nem akar annyit kiadni érte mint az Aquaworldbe annak ajánlom mert a színvonal ugyanúgy megvan de itt pl a 1,5 órás jegy egy főre 2000 HUFés ebben benne van a meleg vizes medencék és a szauna használata is. Külön jó,hogy itt mindig kevesen vannak mert sokan nem is tudnak róla, ellenben aki meggondolja magát(gondolom külön térítési díj ellenében) átmehet az Aquworldbe is bármikor. Én maximálisan elégedett voltam, egy hétköznap esti kis lazításhoz tökéletes hely, gyerekek nem rohangásznak az ember körül, igazi nyugis, felüdülést biztosító rész.
  • elismerés
  • Taiwan Kínai Étterem

    Értékelés 2013. 10. 07. 17:28
    Nagyon klassz étterem, minőségi az összes étel, soha semmi probléma nincs vele,imádom a helyet és szívesen ajánlom mindenkinek. Ellenben egy kitétel mégis van,hogy ha akkor megyünk amikor sokan vannak pl a vasárnap 12-14 óra közti időszakban akkor megeshet,hogy nem leszünk elégedettek a kiszolgálással mert már sokat voltam itt de múltkor 1061 szer kb. pont ebben az időszakban estem be és sajnos az ételeket összecserélték, hidegen hozták ki, nem egyszerre stb. amelyek mind mind a felfordulás miatt voltak. Ezt leszámítva sem távoztam rossz szájízzel mert amivel problémánk volt azt szó nélkül kicserélték illetve ajándékot is kaptunk a hibákért cserébe..Aki először megy el és ezzel találkozik az valószínűleg nem ír túl fényeseket a helyről de nem szabad feladni, nekem a kedvenc kínai éttermem maradt továbbra is...
  • elismerés
  • Papírtigris

    Értékelés 2013. 10. 07. 17:35
    Magában az étteremben még nem voltam így erről ne tudok nyilatkozni de sokat rendelek innen főként sushit és miso levest, dolgoztam sushi bárban és tudom milyen a jó és milyen a rossz sushi, milyen az ha hanyagul van elkészítve ha az alapanyag nem olyan mint kellene de ez itt NEM áll fönn:) Mindig finom s friss sushi tálakat kaptam,gyorsan és budapesti viszonylatban nagyon jó áron.Mindenkinek ajánlom,hogy próbálja ki egyszer, ha szereti a sushit akkor azért ha nem akkor azért. Első sushizóknak ajánlom a tojásos, uborkás,tonhalkrémes és a lazacos makikat mert a lazacos sokaknak elég ners és nem bírják de a tojásos általában sütve készül, mint egy rántotta így könnyen emészthető és nem annyira idegen a magyar szájíztől...Sushira és papírtigrisre fel!:)
  • elismerés
  • Thermál Hotel Visegrád****superior

    Értékelés 2013. 10. 13. 08:30
    A szálloda, a kilátás a szoba, az egész pazar volt, a termál részlege egyszerűen szuper de a szállodába érkezőknek egy dologra hívnám fel a figyelmét, amit azóta én is gondosan ellenőrzök, ez pedig a minibár.Soha nem fogyasztok a minibárból és hozzá sem nyúltunk egész ott tartózkodásunk alatt.A kichekkolásnál azonban egy olyan számlát toltak elém amin a minibár fogyasztásom volt elvileg tele olyan tételekkel amik nem is szoktak bent lenni a minibárban. No ez egy kellemetlen élmény volt már csak azért is mert teljes árat fizettünk a szolgáltatásokért, semmilyen akciót nem vettünk igénybe. Azóta ellenőrzöm a minibárt érkezéskor minden szállodai szobában,hogy teljes-e illetve akkor ott ezt a problémát rendezték is, nem kellett fizetnünk azt a számlát. A szállodáról, a termál részről és a felszereltségről, az ételekről csak jót tudok mondani, így ajánlom a szállodát de mindenki figyeljen oda az említett dolgokra...:)
  • elismerés
  • Don Bosco Családi Fagyizó és Cukrászda

    Értékelés 2013. 10. 13. 08:40
    A hely picike de amilyen kicsi olyan kedves és nagyon minőségiek a sütemények, kiszolgálás nem nagyon van, mert olyan kicsi,hogy inkább az önkiszolgáló rendszer működik..A Szent Margit Kórház közelében van így kézenfekvő,hogy ha ott van beteg hozzátartozónk, annak innen vigyünk egy süteményt mert biztos nem bánjuk meg:) További érdekesség,hogy Don Bosco egy olasz katolikus pap volt akit szentté is avattak..A cukrászdát ajánlom mindenkinek ha erre jár, térjen be egy kis "bűnözésre"
  • elismerés
  • Csalánosi Csárda

    Értékelés 2013. 10. 13. 08:49
    Nagyon magas minőség, élőzene, udvarias kiszolgálás,és mennyei finomságok várnak az ide érkezőkre. Magyaros étterem a hozzá dukáló berendezéssel, kialakítással( köcsögök, bontott téglás faldekoráció,szép burkolatok egyszóval ízig-vérig magyaros, parasztházi hangulat de mindez a fővárosban. Óbudán, a Fő térnél található a hely,a itt megszokott macskaköves utcáról nyílik.Mindenkinek csak ajánlani tudom, akár szezonális akár az állandó kínálatot, az árkategóriája közepes és egy kissé a magasabb felé billen de ha jót karunk enni s nem akarunk csalódni akkor a Csalánosi Csárdára nyugodtan rábízhatjuk magunkat.Ha külföldi vendégem van, őt is rendszerint ide hozom mert tálakat is kérhetünk amelyek felsorakoztatják a magyar konyha remekeit így egy szuper betekintést nyerhet a magyaros ételek világába.
  • elismerés
  • Ping Kínai Étterem

    Értékelés 2013. 11. 09. 18:37
    A Ping Étterem egy családi vállalkozás,a Széll Kálmán téren található és mindenkinek csak ajánlani tudom.Csirkés főételt 1800-1900 Ft-tól már kapunk köret nélkül, az árai nagyon kedvezőek mindazonáltal ez nem gyorsétterem árszínvonal de nem bánjuk meg ha innen rendelünk vagy itt eszünk. Hozzám közel van ezért gyakran rendelek innen, 2főre bőven elég egy adag főétel és egy köret. Nagyon finomak az ételek, minőségiek és mindig megbízható a színvonala. Az én gyomrom érzékeny ezért az utcai gyorséttermekkel óvatos vagyok,így felérek egy ÁNTSZ ellenőrrel:)
    Kívánom,hogy minél többen ismerjék meg az éttermet és szeressék meg.
  • elismerés