Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

O. Ágnes

Vélemények, értékelések (55)

Noir et l'Or Restaurant

Értékelés 2013. 05. 17. 13:28
nagyon klassz hely volt, mostanság nem megy annyira, régebben francia sztárséfjük volt aki igazán jól csinálta amit csinált, azóta cserélődött a csapat..Finom ételek, kiváló borok és professzionális kiszolgálás jellemzi. Elsősorban külföldiek látogatják, magyar pénztárcához kicsit húzós de egy-egy különleges alkalomkor belefér.nagyon hangulatos hely, sokat adtak a megjelenésre, kellemes zenék és igazi kitüntetett érzés jellemzi az ottlétet.
  • elismerés
  • Daubner Cukrászda

    Értékelés 2013. 05. 17. 16:01
    Budapest legjobb de mindenképp elsők közé sorolható cukrászdája.Hosszú időre visszatekintő múltja mellett jelene is virágzik,az olyan ritka helyek egyike, ahol sosem romlik a minőség, a sütemények 10-15 évvel ezelőtt is ugyanilyen finomak voltak és minőségiek. Pontos, kedves kiszolgálás. Nem könnyen közelíthető meg gyalogosan és kiülős- beülős része sem nagyon van mégis az egyik legkedveltebb cukrászda ami mindig tele van!:)
  • elismerés
  • Szeráj Török Étterem Gyorsbüfé

    Értékelés 2013. 05. 17. 16:02
    A legfinomabb és legjobb minőségű gyrosok és török ételek. Mindig jókat ettem itt pedig a gyomrom elég érzékeny, ha valami picit is rossz vagy romlott azt azonnal érzem. Óvatos vagyok a gyrosokkal és hamburgerekkel de itt még csak jókat ettem. A hely folyamatosan pörög éjjel- nappal így biztosított a friss alapanyag. Csak ajánlani tudom!!!
  • elismerés
  • Szimpla Kert

    Értékelés 2013. 05. 17. 16:04
    Szeretem a szimplakertet, bárhogy vagyok öltözve és bárhogy érzem magam itt mindig befogadó a környezet, szeretek nyári estéken itt italozgatni a barátokkal. Jó a kiszolgálás, az árak is elfogadhatóak
  • elismerés
  • Sugar Shop - Paulay Ede utca

    Értékelés 2013. 05. 17. 16:05
    Sugar shop... olyan, mint charlie és a csokigyár, mindenütt azerre az ember ellát cukrok, csokik, nyalókák, díszítések..Egy csomó dolog amiről nem hinnéd, hogy ehető mert annyira jól néz ki és mégis finom!
    Úgy érzi magát az ember, mint Alice csodaországban, egyedi hely, ajánlott egyszer mindenkinek ellátogatni ide
  • elismerés
  • Copy General - Budapest, Karinthy út

    Értékelés 2013. 05. 17. 16:08
    Én is azért figyeltem fel rá, mert egyszer sürgősen kellett nyomtatnom este amikor általában minden zárva tart és rettenetesen örültem, hogy ez nyitva volt. Kedvesek voltak este is és segítőkészek. Nagyon profik a dolgozók, sokszor előbb tudják mit és hogyan szeretnék, mint én:)
  • elismerés
  • Bassiana Hotel & Étterem

    Értékelés 2013. 06. 25. 10:45
    Nagyszerű kis szálloda, otthonos, kényelmes, modern és nagyon minőségi.nagyon jól éreztem magam,ritka, hogy valahonnan az ember tényleg nem akar hazamenni.Nagyon kedvesek az alkalmazottak, a szálloda összes dolgozója és az étteremben is mindenki.Szeretem azt a megbecsült érzést ami itt, mint vendég töltött el.Az étterem kínálata nem túl széles, ami nem is baj mivel minden fogás bőséges, nagyon finom és ami fontos szinte mindenből lehet kérni fél adagot is. A szűkebb de nagyon finom választék előnye, hogy egy hét alatt nagyjából végig ehetjük az összes fogást:)
    A szállodai szobák légkondicionáltak,nagyon tiszták és jól felszereltek. A szálloda medencéje most nem volt használható mert augusztusra ha minden igaz elkészül az új, wellness szárny és az építkezés miatt ez le volt zárva. A szállodából egyből az arborétumba sétálhatunk át ami remek esti program.Közel van a fűrdőhöz és a pályaudvarhoz ( bár minket hazafele a szálloda munkatársa kivitt kocsival a pályaudvarra ami külön jó érzéssel töltött el és hatalmas segítség volt( utólag is köszönetem érte!!)Összességében csak jó tapasztalatokkal tudok szolgálni, figyelmesség, kényelem,vendégszeretet jellemzi ezt a kis gyöngyszemet Sárvár központjában!5 csillagból 7es!
  • elismerés
  • Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

    Értékelés 2013. 06. 25. 10:49
    Szuper hely, családosoknak, időseknek, pároknak! Rengeteg medence és egyéb szolgáltatás jellemzi, az ételek, italok is elfogadható áron vannak, kedvezmények vannak a fürdőbelépőknél és a gyerekek rengeteg helyen elfoglalhatják magukat. Egyetlen problémám volt ami igazán nem is biztos, hogy a fürdő hibája de tanács szintjén megemlítem. Amikor én voltam, nagyon sokan voltak és a napozóágyakat úgy kellett vadászni..Ezt egy picit jobban meg lehetne oldani, hogy a kapacitás mértékével egyensúlyban legyenek a napágyak.De végül is mi is találtunk helyet csak kissé időigényes volt. Összességében mindenkinek ajánlom a fürdőt!
  • elismerés
  • Karolina Kávéház és Koktélbár

    Értékelés 2013. 06. 25. 10:55
    Alapvetően egy jó hely viszont most már másodszor találkozom azzal a problémával, hogy rengeteget kell várni mire a pincérek kijönnek felvenni a rendelést.Nemrég voltam barátaimmal és egyikük jegeskávé-frappét ivott, a klasszikus változatot.Botrányosan nézett ki amikor kihozták pedig nagyrészt mindig ízletesen, jól néznek ki a felszolgált dolgok. Nos ezen túltette magát de sajnos az íze sem volt jó,ihatatlanul jeges volt és a tejszín kicsapódott, darabos volt. tavaly süteményt ettünk az egyik alkalommal ami pedig száraz volt nagyon. Ugyanakkor többször jártunk már itt mert nagyon jó helyen van, kellemes a környezet és az esetek másik felében elégedettek voltunk. Ha ezeken az apróságokon változtatnak, tökéletes lesz a hely!
  • elismerés
  • Club Aliga Strand - Balatonvilágos

    Értékelés 2013. 07. 18. 09:16
    A Club Aliga története a Kádár korszakig nyúlik vissza, a jelenlegi üdülőterület és partszakasz elhagyatottabb részén volt a régi pártüdülő ahol Kárád Jánosnak saját nyaralója, a feleségének egy épített romantikus kis sziget is megtalálható. Fidel Castro is vendégeskedett itt. Csodálatos ennek a kisvárosnak a klímája, nyáron mindig elkerüli a fülledt meleg, mindig kellemes, friss a levegő. Sajnos az utóbbi időben erre is rátette kezét a globalizáció és sajnos megindult a kivásárlás de még élvezhetjük a 70-80-as évek hangulatát. A strand szép, gondozott, a szállodák kívül kissé szocialista jellegűek de belül fel lettek újítva.A büfék és szolgáltató egységek is megőrizték az elmúlt 20-25 év hangulatát, az árak barátiak a balatoni strandokéhoz képest.Finom lángos,palacsinta, halak,rántott husok, sajt, hamburger, hot--dog fagylalt, minden van ami strandkellék. Továbbá aki matrac vagy fürdő ruha nélkül érkezne az is talál magának felszerelést:)
    A jegyárak is az elfogadható kategóriába tartoznak a parkolás a komplexum területén viszont drága. A Club Aliga és Balatonaliga- Balatonvilágos nagy előnye,hogy az első balatoni hely ahogy a déli partot elérjük, így a Budapestről érkezőknek ideális mert hamar le lehet érni. A gyerekeknek is vannak kialakítva játszóterek, homokozók de a vattacukor mindent visz... A víz itt derékig ér, általában magasabb mint a déli part többi strandján, azonban vannak olyan részek ahol térdig ér a víz így kisgyerekekkel is ideális.Ajánlom mindenkinek az itteni strandokat, a Club Aligát kiváltképp és a part feletti részre (nyaralóövezet) az ellátogatást mert gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra a kilátóból,illetve a löszfal tetejéről, ahol egy végig sétálható hosszú sétány is van.
  • elismerés