O. Ágnes

55 értékelés

Tchibo Westend

Kedves eladók és nagyon szuper ruhák és kiegészítők a finom kávén kívül. Kedvenceim a praktikus konyhai eszközök

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zila Kávéház - Krisztina Cukrászda és Étterem

Finom sütemények azonban fura szabályok és sokszor lenéző, nem túl kedves kiszolgálás jellemzi. Én inkább elhozom a sütiket mert nem kellemes a légkör bent.Továbbá felháborító, hogy a náluk vásárolt fagylaltot a gyerekeimmel nem ehettem meg a kerti padokon ülve..

Hasznos ez a vélemény? Igen

VakVarjú Buda Vendéglő

Nagyon kellemes hely, minőségi ételekkel de mégsem elszállt árakkal. A napi menüt is nagyon kedvelem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zsigmond Király Főiskola

Az egyik leginkább hallgatóbarát iskola amivel találkoztam, nagyon kellemes a környezet, még ha kicsit messze is van. Felkészültek az oktatók, szuper az iskola közönségkapcsolata és marketingje. Az időseknek indított nyugdíjas akadémia is népszerű.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Butlers

Szeretem az üzletet, kicsit drágább árfekvésű de véleményem szerint különleges és minőségi dolgokért elfogadhatóak az árak. Kellemes a légkör, családias hangulatot teremtenek az eladók, a zenék.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szépművészeti Múzeum

Igazán profsszionális, a helyét nemzetközi szinten is megálló múzeum, gazdag kiállítási programmal, érdekes és értékes kiállításokkal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szépművészeti Múzeum Magyar Nemzeti Galéria

Nagyon érdekes és vonzó kiállításokkal várja a látogatókat,kisség nekem levegőtlen a Szépművészeti Múzeumhoz képest de a repertoár van annyira vátozatos, mint az előbb említett múzeumé, így minden ellenére gyakran ellátogatok ide is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Petőfi Irodalmi Múzeum

Volt dolgozóként és fiatal főiskolásként is ajánlom mindenkinek. Más kép élt az én fejemben is egy irodalmi múzeumról, érdektelennek, unalmasnak tartottam de meglepően interaktív és érdekes kiállításokkal rendelkezik továbbá ami kívülről nem látható, minden munkatárs szeretettel és teljes odaadással dolgozik itt egy kis családként. A főigazgató asszony is lelkes irodalomkedvelő, gyakran olvas és kutat a múzeum kutatókönyvtárában. Szeretem az ilyen családias, emberközeli helyeket. Minden gyermeket és felnőttet elvinnék ide mert nagy részük nem gondol az irodalomra úgy, mint kézzel megfogható, érdekesen kiállítható művészetre pedig a kiállításrendezők világszínvonalon egyedi megoldásokkal teszik meglepően aktívvá a kiállításokat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szépkilátás Cukrászda

Finom sütemények, csodaszép hely, gyerkeeknek s felnőtteknek egyaránt kellemes kerthelyiség és kedves eladók jellemzik. Egyik kedvenc cukrászdám.

Hasznos ez a vélemény? Igen

McDonalds

Szeretem mert ha nem akarok bemenni sehova akkor is ehetek gyorsan valamit, viszont ha le is ülnék akkor itt van a Mammutban a másik meki és Mccafé is van!:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

2 Kedvenc hely

Még több »
Bassiana Hotel & Étterem
Várkerület 29., 9600 Sárvár
Club Aliga Strand - Balatonvilágos
Aligai út 1, 8171 Balatonvilágos