B. Viola

61028_147915641913019_1491008_n.jpg

9 értékelés

Westy Hajó Étterem & Pizzéria

Isteni finom pizza,udvarias kiszolgálás,kellemes környezet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Xantus János Állatkert

Ősz óta sokat fejlődött az állatkert.Gondozottabb kinézetű lett,látszik,hogy sok munka van benne.Hajrá,csak így tovább!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő

Nekem kicsit csalódás volt.Szebbre,jobbra készültem/számítottam.Valószínű mi voltunk "rossz" időpontban,de óriási volt a tömeg,szinte alig lehetett moccanni a medencékben. Ár-érték arányt tekintve gyatra!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Árkád Győr Bevásárlóközpont

Szinte minden egy helyen!Szép,ötletes,hangulatos,bájos stb. díszek évszaktól,ünneptől függően.A gyerekek minden díszletnél ámulnak-bámulnak,különösen a karácsonyi és a húsvéti dekorációknál.Jó programok is szoktak lenni,amit élveznek a gyerekek és a felnőttek is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pálffy Étterem

Kellemes az étterem,mi az üvegezett teraszon nagyon jól éreztük magunkat.Szűkös az étlap választéka és kissé drága,viszont mutatósan,ízlésesen van tálalva és az a "pár" étel amit ettünk finom is volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lipót Termál- és Élményfürdő

Gyönyörű,rendezett,szépen karban tartott fürdő.Szuper élmény a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.Mindenkinek ajánlom,aki szép környezetben rengeteg medencét és hatalmas füves területet szeretne!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Szegedy Judit fogorvos, Győrzámoly

Lelkiismeretes,nagyon kedves,barátságos a doktornő és az asszisztensnő is.Rugalmasak,ha gondom van azonnal fogadnak még akár két kislányommal együtt is.Csak jót tudok róluk és az általuk végzett ellátásról is mondani.

Hasznos ez a vélemény? Igen

La Curia Étterem és Kemencés Udvar

A kiszolgálás kritikán aluli.A pincér,akit "kifogtunk" kedvetlenül,már-már undorral végezte a munkáját.Mindenért szólnunk kellett,magától nem jött az asztalunkhoz.Hihetetlen sokat vártunk 4 adag májgaluska levesre két 4 év alatti gyermekkel.Az ételek igazából nagyon finomak voltak,így a közepes értékelés a részemről ennek szól és nem a kiszolgálásnak,mert az bizony mínuszt érne.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rompos Bt.

Barátságosak,segítőkészek,kedvesek,akik mindig a vevő/kuncsaft igényeit helyezik előtérbe.Extra kéréstől sem riadnak meg.A virágaik csodálatosak,mindig frissek."Egy" jó szót is mindig kap a családtól aki hozzájuk betér.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely