Majja317

7 értékelés

Hotel Club Siófok

Mi augusztus 4-től 8-ig töltöttünk el egy szuper nyaralást ebben a hotelben. 4-en mentünk, én hugommal (18 fölött vagyunk mind a ketten) valamint szüleink. 5. emelten kaptunk szobát, mi a keleti felére néztünk (hála Istennek) szüleim pedig a másik felére. Mindig ott voltunk, ahol hüss volt (szoval javarészt nálunk).
Gyönyörű a kilátás, de följebbről bizti mégszebb, na majd lehet h jövőre :P. A szobák tiszták voltak, pokhálóztak is a balkonon, de a pók az estére vissza talál. De mondjuk minket ez nem zavart. Nekem tetszett a szoba, anyira nem is volt retros, én rosszabra számitottam a vélemények alapján. A reggeli, vacsi szuper volt, nagyon finom volt minden, és mindent cseréltek miánt ürült. Olvasom némelyik kommenteket és ledöbbenek, nincs hajszárito, meg cipő tisztitó, 4 csillagosba kell menni ott bizti van :). Én jártam több hotelben, 4 csillagosban is, de oda is vittem hajszáritot, meg tusfürdőt is, max nem használtam- de ott volt. Valahol olvastam olyan kommentet, hogy zörgött az ajto, és hogy rosszul csukodott, ezért az illető lement a recepciora, hogy megjavitassa. Jaaaaj! Az első éjjel vihar volt nálunk, csak ugy zörgött az ajto, de hát leleményes egy felivédi lány, igy az ajtora raktam a törölközőt, igaz az egyik fele kilógott a folyosóra, de legalább nem zörgött. Egy másik nap, leesett a szúnyogháló, nagyot rántottam rajta, mert csak ugy lehetett becsukni, de akármilyen hihetetlen, nem futottam a recepcióra, sem apukámnak nem szóltam, hogy tegye visza, megoldottam, vissza raktuk-illesztettük a helyére a hugommal. Őszintén szólva égett volna mindenem, ha szolnom kellett volna csak ezekért a recepcion. De hát mások vagyunk. Aki válogatós ne menjen oda! Viszont egy középosztálybeli családnak, aki szereti a hangulatos városokat annak ajánlom. :) igaz mi sem aludtunk sokat éjjel, mert kint viháncoltak, de ez sem tántorit el attól, hogy vissza menjünk. Köszönöm az élményt, és az ott töltött időt. Biztos, hogy még vendégei leszünk a hotelnek. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Narád & Park****

Párom születésnapom alkalmából elhozott engem ide. De nem csak ketten mentünk, hanem jött velünk párom tesvére, annak felesége és a közös kislányuk Blanka is. Mikor indultunk itthon szakadt az eső, ott viszon hullott a hó azon a hétvégén. Elég sokáig tartott az űt oda, de a szálloda mindenért kárpótolt. Nagyon kedvesen fogadtak, a szoba nagyon kényelmes volt, hatamas nagy ágy, ilyet itthonra is elfogadnék. Az ablakból csodálatos kiltás tárult elénk, a szép nagy fák, közben pedig szakadt a hó- amit imádok. Nagyon örültem neki. A wellnes részleg is tökéletes volt, nem voltak sokan akkor a hotelben, szóval volt hely lubickolni. A kislány is megbarátkozott a nagy medencével, és mindig mentünk megnézni a wellnes részlegen lévő békát- az kötelező volt. A recepciós hölgy nagyon aranyos volt, segítettek nekünk mindenben, és erdeklődtek affelől is, hogy jól éreztük-e magunkat, minden rendben-e van. Az ételkínálat bőséges és választékos volt. Szerintem ez egy romantikus szálloda. Tudom ajánlani családosoknak és fiatal pároknak egyaránt. Ja, és amikor ott voltunk, lagzi is volt a szálloda éttermében, így az egyik konferencia teremben vacsiztunk. Na, de persze meglestük az ifjú párt is :).

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vértes**** Konferencia és Wellness Hotel

2012 június végén jártam itt családommal. De csak 3 napot töltöttünk itt, kibirtuk volna még továbbig is :). 2 szobát rendeltünk, egyet szüleimnek, egyet pedig nekem és hugomnak. Nyugodt helyen fekszik a szálloda, a legnagyobb hangzavart a szálloda melletti vasútállomás okozza. De csukott ablaknál nem halottuk. Kényelmes szálloda, nagy szobák. Ilyen pedig igen ritka, én meglepődtem, hogy nagy szobái vannak, ketten kényelmesen elfértünk. A személyzet kedves és segítőkész volt. A reggeli és a vacsi pedig bőséges, a pincérek is kedvesek voltak. Kaptunk welcom drinket (sex on the beach)- jó erős volt, anyum szerint ilyen finom koktélt még sehol nem ivott. A strandig kb olyan 10 percet kellett gyalogolnunk. Szerencsére jó időt fogtunk ki.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Helikon***

2012 július elején voltunk ebben a szállodában. Szüleimmel és hugommal, 2 drb 3=4 akciós csomagot rendeltünk, mivel már mi is felnőttek vagyunk hugommal. Nagyon meleg napokat fogtunk ki, a balcsi is meleg. A szálloda egyszerűen szuper volt, a kilátás a 7. emeletről meseszép. Öröm volt ott lenni.
A személyzet nagyon kedves volt, főleg a pincérek, lesték minden szavunkat, az étterem teraszán öröm volt az étekezés, az étteremben nagyon meleg volt, így igyekeztünk mindig kint enni. A légkondi hiánya volt az ami nem volt jó, de hát, annélkül is el voltunk. Én már többször voltam a Balatonnál, de itt nagyon fura volt az, hogy a víz tele volt kagylókkal, az embernek vigyáznia kellett nemhogy belelép, hála Istennek, mi velünk nem történt ilyen. A wellness részleg is jó volt, minden este megmártóztunk a medencébe, és használtuk a fitnesz termet is. Maga Keszthely is egy meseszép város, tipikus romantikus város- bármikor vissza mennék, és megint a Helikon Hotelt választanám.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Club 218 Apartmanház

Párommal kettesben töltöttük el a szilvesztert e nagy, és szép apartmanházban. Mindig ebbe vágytam, meg is kaptam páromtól :). Mivel csak ketten voltunk, így elég lett volna nekünk egy Silver apartman is, de mivel az már nem volt, igy Gold apartmant kaptunk. Páromnak annyira nem jött be, de nekem nagyon. Én bele szerettem, vissza mennék oda nyáron.
Az a kilátás gyönyörű volt, a 4. emeleten voltunk. Minden nagyon szép volt, és tágas, nagyon tisztán volt tartva, nem volt kosz. A balkon is nagyon nagy volt. Kár, hogy csak két éjjszakát töltöttünk ott. Viszont sajnos nagyon drága, főleg nyáron- és szilveszterkor. De nekem akkor is tetszett, bármikor visszamennék. A wellnes részleg is jó volt, nem volt tumultus sem, kipróbáltunk mindent. Volt az árban reggeli, de mondjuk az nem volt bőséges, igaz mi felpakoltunk egy hátre való étellel. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csülök Csárda

Novermber 1-én voltunk az étteremben, itt ünnepeltük párommal a 3. évfordulónkat. Már előre foglaltattunk asztalt. Elég sokan voltak. Nagyon finomat ettünk, és bőséges adagot adtak. Jó kis hely, nekem kimondottan tetszett a pince hangulat. Kiválló bort ittunk. És a desszertnek is hagytunk helyet. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő

Január 1-ét töltöttük itt párommal. Délelőtt érkeztünk és délután mentünk haza. Nagyon szép a fürdő. Sokan voltak, de mégsem volt tumultus a medencékben. A víz szuper volt, főleg kint :D. És még a csuszdát is kipróbáltuk. Aki győrben jár, érdemes elmenni ide :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely