Ódor Józsefné Kovács Éva

10444360_769579689761623_3142827272501728628_s.jpg

5 értékelés

Malom Étterem

A legjobb étterem Baján. Többször voltam már a családommal. A svédasztala minden igényt kielégít. Ahogy fogy az étel, már hozzák a következőt. A felszolgálók kedvesek, készségesek. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pepita Ételbár

Ha éhes vagy és gyorsan akarsz enni, nyugodtan válaszd ezt a helyet. Ripsz-ropsz kiszolgálnak. Választhatsz frissensültet, hamburgert, pizzát. Reggelitől a vacsoráig mindent megtalálsz, ráadásul megfizethető áron.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Family Center Baja Bevásárlóközpont

Sokszor járok ide, mivel sok minden van egy helyen. Egyik boltból ki, a másikba be, mindenféle áru megtalálható. Valamelyikben biztos találok számomra megfelelő árut. Így időt és pénzt is megtakarítok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Baja 1. Posta

Állandóan tele van, sokat kell várakozni. Több ablak is zárva csúcsidőben. Újabban mindenfélét rá akarnak tukmálni az emberekre. Már az ablaknál lévő pult is tele van mindenféle áruval, semmit nem lehet lerakni a kezünkből. Tudom, az ott dolgozók is "csak" utasításra teszik. De ez engem nagyon zavar.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Baja 3. Posta

Kedves, barátságos hölgyek ülnek az ablakok mögött. Gyors, pontos munkát végeznek. Nincs tele az ablak előtti rész mindenfélével. Amit árulni akarnak, megoldják külön, s ha érdekel odamegyek és vásárolok.Ide szívesen bemegyek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

2 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely