K. Gyöngyi

K. Gyöngyi

12 értékelés

A Capella Cukrászda és Kávéház

Mára már túlzsúfolt lett ez a cukrászda, s ráférne egy felújítás is. Néha a kevesebb több! Nem szimpatikus az a rohamtempó, ahogy ott választani kell. Nem jobb a helyzet akkor sem, ha leülünk, s várjuk a pincért a rendelés felvétel végett. Lassan ér oda, úgy kell vadászni....

Hasznos ez a vélemény? Igen

Classic Cafe és Restaurant

A hely remek, az étel kifogástalan, finom!!! Van egy kimondottan idegesítő felszolgáló, aki negédes, erőltetett kedvességével inkább riasztó volt, mint vonzó.
A helyet amúgy bátran ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nova Gyógyszertár

Nem minden esetben vannak a helyzet magaslatán! Néha tájékozatlanok, s csupán 2 olyan dolgozó van, aki maradéktalanul kedvesen és hibátlanul tájékoztatja a betérő vásárlót! Van még mit fejlődni a termékek beszerzését illetően is!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kálvária Gyógyszertár

Kedves kiszolgálás, magas szaktudás! Még soha nem jártam úgy, hogy ne kaptam volna meg a felírt gyógyszert, tápszert stb.
Gratulálok, így tovább!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szegedi Vadaspark Nonprofit Kft.

Picit már drágult, de még így is megéri! Bérletet is érdemes váltani! Mindig van új esemény az állatkertben, s egyre igényesebb, szélesebb a kínálat! (pingvinek, fókák stb. ) Érdemes meglátogatni többször is!
Csak így tovább!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Alexandra Könyváruház

Hatalmas helyen rengeteg könyv! Nagy választék, gyermeksarok csábítják be a látogatót! A kávézó a bolton belül jó ötlet! Esetleg internetes böngészési lehetőség sem ártana a betérők számára, ahol rákereshetne az adott könyvre, szerzőre...Tulajdonképpen ez kiválthatná az ajtó melletti pultot, amelynek elegendő a "pénztár funkció"...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szeged 9. Árkád Posta

Nincs jól megszervezve a munkaelosztás! Figyelni kellene a csúcsidőszakot, illetve a napi dömpinget! Mindig hosszú sor van, s ez igen bosszantó!

Hasznos ez a vélemény? Igen

dr. Balázsik Krisztina fogorvos

Korrekt, bizalomgerjesztő, régóta járok hozzá. Ajánlom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Árkád Szeged Bevásárlóközpont

A 2 éves gyermekemmel műanyag -lábbal hajtható- kismotorral mentünk be nyáron az Árkádba, s közölte velünk a biztonsági őr, hogy minden kerekes jármű, közlekedés eszköz tilos az Árkádban. Le voltunk lombozva, s kérdem én:
Mi a helyzet a babakocsival? Infopultnál bérelhető tolható kerekes autóval?

Kekeckedés ez, semmi más!

Ezen kívül a bejáratnál állandóan dohányoznak - nem 5 méterre a bejárattól -, ami igen bosszantó! Az ÁNTSZ erre persze semmit nem reagál....

Hasznos ez a vélemény? Igen

Favorit Pékség

Remek kiszolgálás, gazdag választék, mindig friss termékek! A tejérzékenyekre is gondolnak! Megismerik a vevőket! Családias hangulat várja a betérőt! Édes és sós egyaránt finom. A vevő az első. Mosollyal fogadnak, s azzal is búcsúznak!
Szeretjük Őket!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

1 Kedvenc hely

Még több »
Kálvária Gyógyszertár
Felhő u. 1/a, 6725 Szeged