B. M.

10 értékelés

Hotel Silvanus****

2012.november 25-27. között voltam a párommal a szállodában. Sajnos, az első éjszaka nem volt a legszerencsésebb, ugyanis egy rendkívül hangos társaság ünnepelt születésnapot hajnali 5-ig, és a zajt a szálloda szerencsétlen építészeti kialakítása az étterem fölötti szobákba tompatás nélkül továbbította.
A szoba kicsi és kényelmetlen volt, a fürdőszoba inkább hasonlított egy Toy-Toy mobil wc-hez, mint egy négycsillagos szálloda igényes helyiségéhez: A műanyag panelfal nem elegáns, a panellel egybeépített wc kagyló kényelmetlen volt.
Meglepő volt az is, hogy a törölközők rongyosak, kopottak voltak, sőt az egyik napon lyukasat is kaptunk.
A wellness részleg sokmindennel el volt látva, viszont kapacitása kicsi, zsúfolt és kényelmetlen volt minden.
A szálloda mellett nagyon kevés volt a parkolóhely, ami azért meglepő, mivel csak autóval közelíthető meg a szálloda, tehát fel kellett volna erre is készülnie a szálloda üzemeltetőjének.
Pozitív elem: Nagyon finom és változatos volt az éttermi kínálat, ízléses volt az étterem kialakítása.
Összességében a szálloda messze elmarad a 4 csillagos szinttől, ár-érték arány rendkívül negatív.

Hasznos ez a vélemény? Igen

CE Plaza Hotel****

Két éjszakát töltöttem el párommal a szállodában, de többé nem kívánkozom oda elmenni.
Nagyon kevés a parkolóhely.
A szálloda kialakítása bonyolult, el lehet benne tévedni.
A fürdőköntösök szakadtak voltak, ne is cserélhettük ki.
A wellness részleg fülsiketítően hangos, több elem nem működött, a jaccuzzi kicsi volt és agyon volt klórozva, nagyon irritálta a bőrünket.
A szoba fűtése hangos volt, az ágyak kényelmetlenek, le lehetett gurulni róluk álmunkban.
Az étteremben igazán telhetett volna rendes asztalterítőre is, nem csak egy kis darab viaszos vászonra.
A választék nem volt túl széles, és egy 4*-os szállodánál elvárható, hogy az előző este megmaradt étel ne egy az egyben tegyék vissza másnap - ráadásul, nem is volt rendesen megmelegítve.
A tisztaság volt az egyetlen, ami megfelelő volt.
Sokat kell a szállodának még fejlődnie.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Flamingó Wellness és Konferencia Hotel**** Étterme

Ha elárulom, hogy már háromszor voltam itt párommal, akkor mindent elmondtam a szállodáról: Szuper, ár-érték arányt tekintve a legjobb, a legjobban felszerelt wellness részleggel ez a szálloda rendelkezik, szerintem. Kár, hogy a szauna szeánszok már nem ingyenesek, és a szálloda kapacitásához képest kevés a wellness részleg pihenőágy kapacitása.
Egy dolgot hiányolok csak: A szaunarészlegben igazán elhelyezhettek volna valamilyen ivóvíz forrást.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Silver Resort****

A szálloda korrekt volt minden szempontból: Kedves személyzet, tisztaság, kényelmes szoba, változatos éttermi kiszolgálás, szép környezetben.
Néhány negatív megjegyzés:
A wellness élményelemekben nagyon szegényes volt, hiányzott a pihenő szoba is például.
A panoráma finn szauna nagyon érdekes, szép, de az ajtó körüli rések miatt nem tudott rendesen felmelegedni, és nagyon hiányoltam a lehülés lehetőségét is, mert sem merülőmedence, sem zuhany nem volt az épületben. Sajnos, mivel külön álló épület volt ez a szauna, télen nem a legkellemesebb átsétálni oda a meleg wellness részlegből.
A szobánk az utcára nézett, és, sajnos, a helyijárati buszok dübörgésére ébredtünk minden reggel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Anna Grand Hotel**** és Étterem

Az Anna Grand az egyik legfantasztikusabb hely, ahol eddig megszálltunk a párommal:
Kellemes környék a maga 200 éves hangulatával, szép és csendes szobák, nagyon jó étterem, kitűnő személyzettel mindenhol.
Kár, hogy a recepció megközelíthetősége kicsit bonyolult, és hogy az éttermet sem lehet megközelíteni, csak az udvaron keresztül, a szabad ég alatt, ami nem volt kellemes a novemberi szeles, és esős időszakban.
Ettől függetlenül ajánlom mindenkinek, aki csendes, nyugodt környezetben pihenni akar.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aqua Spa Wellnes Hotel és Bungalow****

Ez év elején töltöttünk el két éjszakát a párommal ebben a szállodában, és, sajnos, nagyon felemásra sikerül a pihenésünk:
A szobánk épp a konyha fölött volt, és az elszívó rendszer zaját az épület szerkezete monoton dübörgésként továbbította a szobánkba, kellemetlenné téve a pihenésünket.
A wellness részleg kicsi volt és szegényes, bár a tisztaságra nagyon ügyeltek.
A pozitív élmények: Bár a szabad ég alatt volt a termál vizes jaccuzzi, és a frissen esett hóban nem volt a megközelíthetősége a legjobb, a víz nagyon kellemes volt, a medence kialakítása nagyon jó.
Az ételek választékával és minőségével sem volt kifogásunk.
A jelenlegi színvonal alapján egyszer mindenképpen érdemes ide (is) elmenni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bambara Hotel

Kellemes, egyedi hangulatú szálloda, nagyon szép helyen, ahová érdemes visszajönni, bár az utóbbi időben nagyon magasak lettek az árak.
A kellemes közérzethez minden megvan: Hatalmas, kényelmes, egyedi hangulatú szobák, a szinte mindennel felszerelt wellness részleg, kulturált és figyelmes kiszolgálás, a szórakoztató szauna szeánszok teszik szinte tökéletessé a pihenést, a lazulást.
Az étterem, a választék, a pezsgős reggeli, a vacsora idején adott kellemes műsorok, a vacsora utáni sajtkóstolás mind mind elbűvölnek, ezért vagyunk visszatérő vendégek a párommal.
Sajnos, az egyik hozzászólóval nagyon egyet kell értenem: Az elszámolások nem a legzökkenőmentesebbek. Nekem például elszámolási vitám volt a vacsora melletti italfogyasztás miatt (két este is ugyanazt az italt ittuk, viszont az egyik alkalommal dupla annyit akartak fizettetni). Ezt el lehetne kerülni, ha adnának itallapot, és a fogyasztást nyugtával lehetne igazolni.
Amúgy tökéletes lett volna minden, ezért mertem 5*-ot adni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Egri Korona Borház és Borfalu

Aki csendes, nyugodt és fantasztikusan szép környezetben akar pihenni, közben jókat enni, finom borokat és pálinkát kortyolgatni, esetleg hatalmasakat sétálni, annak nagyon ajánlom ezt a szállodát, vagy szállodafalut, vagy nem is tudom, hogyan nevezzük.
A kialakítása nagyon egyedi, a központi épületen kívül hangulatos házikók nyújtanak minden igényt kielégítő szálláshelyet.
A wellness nem próbál mindent adni, de amivel el van látva, az magas színvonalú: termál víz, szauna, élményelemek bent és szabadtéren.
Az étterem választéka egyszerű, de a környékre jellemző ízvilágot maximálisan visszaadja, senkinek nem lehet kifogása.
Mindenkinek ajánlom ezt a helyet, ár-érték arányban nálam dobogós lett a Korona Borház.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Cascade Resort & Spa-Conference****

Ezt a szállodát mindenkinek fel kell keresnie, aki egyedi hangulatú helyen, nyugodt körülmények között akar pihenni, a lehető legjobb körülmények között.
A szálloda kívül és belül is nagyon megragadó, szép, a szobák nagyon hangulatosak és kényelmesek, a wellness részleg szinte minden igényt kielégít (bár kicsi, és kevés az élményelem, amit nem igazán tud pótolni az, hogy a termálfürdő a közelben van).
Az egészségügyi szolgáltatás is magas színvonalú.
A személyzet nagyon figyelmes és kedves, ugyanakkor nem "rámenős".
Az étterem elrendezése, az ételek választéka és minősége fantasztikus volt, nem hiszem, hogy bárki is rosszat tudna rá mondani.
Elismerésem a szálloda vezetésének!
Kár, hogy csak 5*-ot lehet adni, én többet is adtam volna.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Divinus*****

Az elérhető információk alapján nagyon felfokozott izgalommal vártuk, hogy kellemesen el tudjunk tölteni a párommal egy hosszú hétvégét egy öt csillagos szállodában.
Bevallom, csalódottak voltunk, és nem értjük, miért öt csillagos ez a szálloda.
Hiányosságok:
Kevés a parkolóhely.
A wellnessbe való bejutás egy kaland volt, mi is, mások is majdnem betörtünk egy lezárt üvegajtót, mivel nem találtuk a bejáratot oda, nem is volt kitáblázva az útvonal.
A wellness szegényes volt, kevés élmény elemmel, a jaccuzzi kicsi volt, a hatalmas úszómedence is inkább strandjelleget adott, amit, sajnos ki is használtak sokan, labdáztak benne, strandjátékokat dobáltak, zavarták a többieket.
Nem értem azt sem, ha a közelben van a gyógyvíz forrás, akkor ebben a szállodában miért nem tudták megoldani, hogy legalább az egyik medence gyógyvizes legyen?
Az étterem kínálata nagyon jó volt, finomak voltak a fogások, de amikor valami elfogyott, akkor nem igazán sietett a személyzet azt pótolni.
Pozitívum: A szobák tágasak és kényelmesek voltak.
A szálloda elhelyezése nagyon jó, szép a megjelenése.
Kár, hogy ezek nem tudják ellensúlyozni a fenti hiányosságokat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely