Lőrinczi Katalin

988359_620925131283263_1020644643_n.jpg

6 értékelés

Tropicarium - A cápás állatkert

Csak ajánlani tudom. Gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt nagy élmény. Még az esőerdők világába is bepillanthatunk. A cápák közelsége is elég érdekes élmény. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tájfun Biliárdszalon és Étterem

Szeretem ezt a biliárd szalont. A hely jó, a személyzet kedves. Az egyetlen negatívum, hogy a dákók jórészt görbék. Ezt saját dákó használattal én kiküszöböltem. Na és a pizzájuk is finom. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Strike Bowling Club

Az egyik kedvenc bowling termem. Jól megközelíthető helyen van. A srácok jó fejek, pálya, golyók, rendben vannak. Többször kaptunk játék után kedvezmény kupont is, így sokat járunk oda. Ami egy kicsit hiányzik, régebben volt élő dj-s zene.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Soter Nyelviskola

Fiam pótvizsgára készült nyáron németből. A Soter nyelviskolát választottuk. Már a beiratkozásnál látszott, hogy odafigyelnek, biztos a megfelelő nyelvi szintre tegyék be. A tanárnő kedves, hozzá értő volt, nem csak a könyvet vették végig, hanem sok kapcsolódó anyagot kaptak. A vizsga sikerült. Máskor is ezt az iskolát választanám. Azóta ajánlom! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Orczy Park

A város közepén egy kis zöld, ahol ki lehet kapcsolódni, sportolni. A kalandpark is remek, gyerekekkel is érdemes elmenni, mert minden korosztály jól szórakozik. Pihenésre, kikapcsolódásra, szórakozásra egyaránt ajánlom. A régi büfét viszont érdemes lenne újra kinyitni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda

Nagyon szép, hangulatos fürdő a város szívében. Az árak lehetnének alacsonyabbak. A medencékben sokféle hőfokú a víz. a szaunák nagyon jók. Télen különösen élvezetes a gőzön át nézni a gyönyörű környezetet. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely