K. 29

77 értékelés

Fővárosi Állat- és Növénykert

Ez az állatkert legalább viszonylag olcsó bérletet is kínál és van örökbefogadási irodája is nem úgy mint a többi hazainak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tropicarium - A cápás állatkert

Szerintem egy nagyon jó hely így itt a nagyváros szélén hiszen az itt lakóknak is kell valami szórakozás és hát persze vonattal is megközelíthető.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Veszprémi Állatkert

Ez az állatkert mindig jól fejlődött de most mint hogyha Csipkerózsika álmából kelt volna fel olyan szuper hely

Hasznos ez a vélemény? Igen

Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda

Egy ilyen műemlék környezetben mint ez a fürdő lélegzet elállító például( állatkert, vidámpark, cirkusz) és mégis számtalan vendég és a vize is világhírű.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ribillió Kávézó Söröző

Egy Fantasztikus környezetben főleg most hogy már a munka gépek se dörmögnek ott van ez a hely a belváros szívében ott ahol templomok és a sétáló utca találkoznak és a belseje muzeális értékű mintha egy régi nagy magyar író vagy költő dolgozó szobájában lennék és én írnám a Nemzeti dalt vagy a János vitézt annyira csodálatos ez a söröző.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Yaghi Rida háziorvos

Ez az orvos az én háziorvosom és meg kell hogy mondjam de őszintén hogy én még egy ilyen rendes és okos háziorvossal nem találkoztam sohasem mint ez az ember akárcsak a híres Mágenheim Ádám a Szomszédok című tv sorozatból.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mód Ákos dr. - Vitadent Fogászati Bt

Ez a doktor úr egy hasonló orvos mint a magyar rajzfilm gyártmányú doktor úr hogy is mondják Kígyónak lábsor madaraknak fogsor diktál a beteg írja a doktor beszél majd az utókor Mód Ákosról mert ő a fogorvosok királya.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vörösmarty Színház

Ez a színház mostantól élettel fog megtelni de csak azért mert eddig se volt üres de most már a látogatók nem fognak elesni ott ugyanis kijelentem hogy elkészült a Fő utca és a színház tárt karokkal várja látogatóit és munkatársait is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aquafitness Vízitorna Korall-Fitt

Ez a szolgáltató megérdemelne annyi sok jó bejegyzést hogy az már pont. Például olyan vízi torna van ott mint a mostani csúszdás strandokon. A legszuperebb személyzet foglalkozik az idelátogató emberekkel. Személyre szabott edzés program és végén de nem utolsó sorban megfizethető áron mindez hát kell ennél több dolog szerintem nem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csak Hajvágó Szalon

Fehérvár egyik legjobb hajvágó szalonja itt soha nem vernek át és még akár nevezhetjük a mai kor Gedeon bácsi szalonjának és úgy hallottam hogy a fehérvári sztárok is itt vágatják hajukat ugyanis ez egy jól megközelíthető modern hely.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

1 Kedvenc hely

Még több »
Középkori Romkert - Nemzeti Emlékhely
Koronázó tér, 8000 Székesfehérvár