H. Ágnes

H. Ágnes

5 értékelés

Spa & Wellness Hotel Fit****

Idén februárban töltöttünk itt párommal egy hétvégét. Nagyon kellemes volt a kinti zord idő ellenére a wellness részleg teljes kikapcsolódást nyújtott. Az ételek finomak voltak, és bőséges volt a választék. Még biztosan visszatérünk! Ajánlom másoknak is!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Liget Wellness és Konferencia Hotel****

Férjemmel és két gyermekemmel múlt hónapban töltöttünk el négy kellemes napot ebben a hotelben. Nagyon jól éreztünk magunkat. A wellness részleg kifogástalan, a szobák tiszták, az ételek finomak, és bőséges a választék. A személyzet nagyon kedves, és segítőkész volt. Mindenkinek merem ajánlani!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Kalma, Gyöngyvirág Étterem és Kávéház

Egy hétvégét töltöttünk itt a gyerekekkel. Kellemes környezet, az apartman tágas, és tiszta volt. A wellness részleg nem túl nagy, de nem volt zsúfolt. Merem ajánlani másoknak is, kisgyerekes szülőknek, vagy akár a nyugdíjas korosztálynak is !

Hasznos ez a vélemény? Igen

Liget Wellness és Konferencia Hotel Étterme

Az étterem kellemes berendezésű. Van elkülöníthető része is, illetve terasza is, ami nyáron nagyon jó. Az ételek választéka bőséges, és minden nagyon finom volt. A személyzet is nagyon barátságos volt. Mindenkinek tudom ajánlani!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mini Magyarország

A szarvasi mini Magyarország nagy élményt jelenthet kicsiknek, nagyoknak egyaránt. Az országunkra leginkább jellemző épületek kicsinyített mása található ebben a parkban, apró részletességgel kidolgozva. Mindenkinek tudom ajánlani, hogy látogasson el ide!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely