N. Istvánné

561382_540930615959625_1858749814_n.jpg

283 értékelés

Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény

A megye egyik legnagyobb középfokú oktatási intézménye, ahová közel 3000 tanuló jár. A nappali képzések igen sokrétűek, de megtalálható a mezőgazdasági képzések mellett a vendéglátóipar, pék-cukrász, stb. Minden fiatalnak, aki pályaválasztás előtt áll, csak ajánlani tudnám, de ne menjünk el az intézmény felnőttképzési kínálata mellett, mely szintén sokrétű és sikeres. A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézményt csak ajánlani tudom minden képzésünk iránt érdeklődő fiatalnak és felnőttnek egyaránt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dübögő Szálloda és Étterem

A Dübögő Szálloda egy olyan szálloda és vendéglátóegység, ahová szívesen elkalauzolnék bárkit. Nagyon impozáns épület, a Pizzéria része "barlang" jellegű, nyáron szép szökőkút és növények díszítik. Az ételkínálat kiváló és nagyon bőséges. Több rendezvényt is szoktak tartani, melyek igen népszerűek a városban. Május 1-jén a szálloda vezetője "Retro Majálist" szervezett, mely nagy siker volt és sokan ellátogattak oda. Más rendezvény nem volt a városban sajnos.
A személyzet kedves, figyelmes, mosolygós, ami jó benyomást tesz a betérő vendégre. Bátran ajánlom a "Viharsarok"-ba látogatóknak ezt a patináns szállodát.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nagyház Pince Borozó

A Nagyház Pince Borozó egy felújított pincehelyiség, ahová érdemes betérni. A Borozót vezető házaspár kedves, de ez jellemző a személyzetre is. Nagyon jó és hangulatos hely.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sikk Fodrászat

Egy fodrászat a városban, ahonnan sok fodrásztanuló kapott gyakorlati képzési lehetőséget és igen magasfokú gyakorlati képzésben részesülhettek. Nagyon szereti az egész Családom ezt a fodrászatot, mert kreatívak, kedvesek, naprakészek a divatfodrászatot illetően, szóval 5* az osztályzata az üzletnek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kira Vendéglő

A Kira Vendéglő Magyarország első cigány étterme. A személyzet, aki a Családfő és Kedves Felesége, nagyon kedvesek, minden tájékoztatást megadnak az ételekről. Mindenkinek ajánlom megkóstolni a tyúkos káposztát, a krumplimóringot, a kacsanyakat vágott tésztával,mind-mind nagyon ízletes étel és egyedi. A vendéglő által sütött palacsinta óriási és a vaniliakrémmel nagyon finom. Remek rendezvények szoktak itt lenni, ahol lágy autentikus cigányzene is szól. Ha a Viharsarokba jár ki e sorokat olvassa, látogasson el feltétlenül a Kira Vendéglőbe Békésen.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Farkas István II. háziorvos

Ő egy olyan orvos, aki mindig a betegek érdekeit szolgálta, szolgálja, szókimondó, egyszerűen szeretjük.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Békési Pálinkamúzeum

Nagyon szép, és látványos hely. A terasz megnyitását kifejezetten jó ötletnek találom. Nagyon várjuk a pálinkafesztivál megrendezését.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Békés posta

A Békési Postával napi kapcsolatban vagyok. Az ott dolgozók kedvesek, aranyosak. Kicsit lehetne nagyobb, de ettől függetlenül nagyon sok mindent el lehet intézni náluk. Segítőkészek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Békési Kistérségi Óvoda

Az én gyermekeim is idejártak, nagyon jó óvó és dajkanénik dolgoznak itt. Örülök, hogy felújításra kerül az óvoda.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Varga Péter ügyvéd

Nagyon megfontolt, okos, jó ügyvéd.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely