Tamás Béleczki

10150561_10203597695403824_1685430166_s.jpg

90 értékelés

Montenegrói Gurman

nagyon szeretjük a burekot, isteni!!!! Minden friss és finom és autentikus Crna Gorai étel. Egyedül a sör nem, az Lasko és az bizony szlovén. Jobb lenne helyette finom Niksicko pivo! Kérjük, sőt követeljük a jövőben ezt a sört :-))

Hasznos ez a vélemény? Igen

Corvin Hotel Gyula***

Családias hangulatú kis hotel Gyula szívében. A személyzet követlen és segítőkész. A kiszolgálás és az ételek minősége nagyon jó, a mennyiség bőséges. A szobák lehetnének kicsit modernebbek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Elevenpark Játszóház

Nagyon jól éreztük magunkat! Mi felnőttek is ki tudtuk próbálni a legtöbb játékot. Pár órára kicsit mi is gyerekek lehettünk újra! Nagy tér, színes játékválaszték, kellemes környezet. Széles éttermi választék a büfében. Kedves kiszolgáló személyzet és animátorok. És nem utolsó sorban a parkolás ingyenes!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dráva Hotel Thermal Resort

Július közepén látogattunk el Harkányba. Családi - rokonlátogató - program részeként, a hotel éttermében kezdtük a találkozást. Vegyes korosztályú vendégekként is remek ételeket választhattunk. Jó ízekkel, udvarias kiszolgálással találkoztunk. Az árak is megfizethetőek voltak. Visszatérünk jövőre is!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Eger 5. Posta

Gyakran megfordulok a postán. Rendszeres a hosszú sorban állás. Miután az egyik ablaknál feladjuk az ajánlott levelet, a másik ablaknál sorba lehet állni a pénzfeladás miatt. Hosszadalmas műszakváltások vannak a nap forgalmas időszakában. Sajnos messze van más posta, így mégis örülnek a környékbeliek, hogy egyáltalán van egy kicsi posta a lakótelepen...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Agria Étterem és Falatozó

Az étterem kínálata jó, az árak megfizethetőek. A felszolgáló diákok udvariasak, aranyosak! A környezetet feldobja a falakra kihelyezett, festők által itt készített alkotások bemutatója. A hely egyetlen hibája, hogy az egri - történelmi - belvárostól távol található...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dobó István Vármúzeum - Egri Vár

Eger a turisták kedvelt helye - nem érdemtelenül! A várból csodálatos panoráma nyílik a városra, a Dobó térre, a Bazilika irányába! Lehet sétálni a várfalakon, fotókat készíteni a helyszín emlékét megőrizni :)
Aztán meg kell tekinteni a Vármúzeum értékes anyagát! Mindenki találhat olyan részt, ami őt megérinti!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Agria Park Bevásárlóközpont

A bevásárlóközpont - az egykori Dohánygyár helyén - látványos, hangulatos épületben található. Ezernyi értékesítő üzlet és szolgáltató cég működik a területén. Szép a szökőkút, ötletes a gyerekek játszóháza. Kedvező az 1 órás ingyenes parkolás. Sajnos úgy tűnik a látogatottsága nem olyan magas...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szent Lőrinc Tancukrászda

A Török Zsuzsa mestercukrász által irányított tancukrászda méltán kedvelt a környéken lakók körében. Mindig friss süteményeket kínálnak, s ezt a gyakorlatukat töltő diákok biztosítják a vendégeknek. A cukrászdában rendszeresen új, ötletes süteményekkel bővítik a kínálatot. Mindenkinek ajánlom! Sajnos kicsit eldugott helyen van, de érdemes megkeresni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szent Lőrinc Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium

Az iskola magasra teszi a szakmai mércét diákjai számára. A mindennapok során valódi szakmai tudást szívhatnak magukba az itt tanuló fiatalok. Az osztálytalálkozókon büszkén állapítják meg, hogy évekig profitáltak az itt szerzett tudásból.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

7 Fénykép

Még több »

9 Kedvenc hely

Még több »
Márti néni cukrászdája
Hunyadi János utca 26., 2740 Abony
Járiné Fülöp Ildikó Mesterfodrász
Madár utca 14 ., 7400 Kaposvár
Graf Doktor Állatorvosi Rendelője
Fehérvári út 38, 1117 Budapest
Rex Kutyaotthon Alapítvány - Állatsziget
Óceánárok utca 33., 1046 Budapest
Római Strandfürdő
Rozgonyi Piroska utca 2., 1031 Budapest
Laroba Wellness & Tréning Hotel **** Alsóörs
Füredi utca 42, 8226 Alsóörs
Dr. Kertesi Zsuzsanna háziorvos
Üllői út 761, 1182 Budapest
Cinema City Westend
Váci út 1-3., 1062 Budapest
IKEA Bútoráruház Étterme
Örs vezér tere 1., 1148 Budapest