B. Imre

579123_455427804495881_1390747730_n.jpg

3 értékelés

Generális Étterem és Espresso

Gyors, pontos és udvarias kiszolgálás. Mikor Sopronba üdülök ,mindig meglátogatom a cukrászdát. Csak az a baj, hogy 4-5 évente tudok annyi pénzt "összekaparni," hogy el tudjak Sopronba jutni üdülés céljából. Ugyanis a feleségemmel együtt nyugdíjasok vagyunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Piroska Vendéglő

Már 2-szer jártunk a Piroska Vendéglőben. Kedvesek, udvariasak szolgálatkészek voltak a felszolgálók. egyszer étlapról választottunk három féle ételt, ami fenséges volt, merem ajánlani mindenkinek. Második alkalommal mikor arra jártunk, betértünk ismét, de most a "Mai Svédasztal menü kínálatunk! 1150.ft/fő" menüt választottuk. Az ajánlat a következő volt: ZÖLDBABLEVES--ESZTERHÁZY CSIRKEMELL CSÍKOK--CSÜLÖK PÖRKÖLT--DIJONI SERTÉSMÁJ--DESSERT--SALÁTA PULT. Mit ne mondjak "degeszre ettük magunkat. Mindenből egy kicsit ettünk de így is nagyon jól laktunk. Ráadásul még elvitelre is választottunk "ESZTERHÁZY CSIRKEMELL CSÍKOK - (ami 750.FT/ADAG). Nagyon de nagyon elégedetten és jóllakottan távoztunk az Étteremből.Remélem, hogy még többször vissza fogunk jönni a Piroska Vendéglőbe.

Hasznos ez a vélemény? Igen

BoBek Café

Nincsenek is szavak. :) Mi azzal értékelünk, hogy minden héten ott vagyunk, legalább egyszer...szuper a kanapé, az irsai, a vodkaszóda, a kiszolgálás, no meg persze a mártogatótál, amit már kérés nélkül kapunk. Törzshely.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely