F. Andrea

F. Andrea

9 értékelés

City Partner Hotel Szieszta***

A Hotel szép, csendes helyen a Lővérekben található. A szállodára már ráférne egy alapos felújítás, beleértve egyes szobákat is. A személyzet kedves és figyelmes. Az ételek változatosak és mennyeiek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Best Western Pannónia Hotel****

A hotel a városközpont szívében található, rusztikusan berendezett szobákkal. Mi advent idején voltunk, ilyenkor nagyon hangulatos a város. A Wellness részlege is tetszett, jó érzés volt a téli séta után felmelegedni. Az ételek finomak voltak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Residence****Balaton

A szálloda közel a Balatonhoz található. A személyzet kedves, mindent megtesznek, hogy a vendég jól érezze magát. Az ételek nagyon finomak voltak. A wellness részlege minden igényt kielégítő.Nagyon jól éreztük magunkat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Danubius Health Spa Resort Aqua****

Itt valóban 4 csillagos kényeztetésben volt részünk. A személyzet kedves. A svédasztalnál változatos és finomabbnál finomabb ételeket fogyaszthattunk.A wellness részlegen különösen tetszett, hogy volt egy termál medence is, Hévizi gyógyvízzel feltöltve. Nagyon jól éreztük magunkat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Marina***

A szálloda közvetlen a Balaton parton található. 2 étterme biztosítja, hogy a vendégek az all inclusive ellátás keretében egész nap mindenféle finom falatokat ehetnek és ihatnak. Zenés estek is vannak a szállodában, ami még hangulatosabbá varázsolta az ott töltött időt. Jövőre is jó lenne elmenni. Mindenkinek ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hétkúti Wellness Hotel****

Augusztusban töltöttünk 1 felejthetetlen éjszakát Móron, a Hétkúti Wellness Hotelben és részt vettünk a születésnapi partiján az Olasz-esten.
A hotel nagyon szép. A wellness részlege is nagyon jó. Az ételek finomak voltak. Nagyon jól éreztük magunkat. Mihamarabb szeretnénk újból elmenni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vadászkürt Étterem és Panzió

A panzió a belvároshoz közel helyezkedik el, így gyalog szerrel is könnyen bejárható a belváros. A tulajdonos kedves és figyelmes. A szobák tiszták. Az ételek mesések és nagyon szépen voltak tálalva, hozzá mindig a megfelelő bort kínálták. Mi nagyon jól éreztük magunkat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Diamant Hotel

A szálloda közvetlenül a Duna parton található, meseszép helyen. A szobák ízlésesen vannak berendezve. A svédasztal kínálta bőséges, az ételek finomak. A wellness részleg is jó. jól éreztük magunkat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hétkúti Lovaspark, Mór

Ha az ember szeretne egy kicsit eltávolodni a világ zajától, akkor ez a hely remek választás lesz. Nyugalmat és békét talál itt. A szobák tágasak és kényelmesek. Az ételek háziasak, finomak. A személyzet kedves. A wellness részleg nagyon klassz. Aki a lovaglást kedveli, lovagolhat. Mi csak nézői voltunk, de az is élvezetes volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely