Virágfesztivál

820 értékelés

Duran Szendvics

Ügyfeles rendezvényekre mindig Durantól rendelünk szendvicset, és nagyon elégedett vele mindenki. A fő befutó a tojássalátás, ha megmaradt a meetingről, a kollégák egy perc alatt lecsapnak rá. :) Plusz öröm a barna kenyeres verzió, minden típusból... :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Wasabi Pest

Az egyik kedvencünk! Jó párszor voltunk már barátokkal, családdal, de még mindig akad, amit a jóllakottság miatt nem sikerült megkóstolnunk. :) Nehéz kiemelni, hogy melyik a best, mert éppen hangulattól függő. Az az egy a "rossz", hogy nem mindig tudom beazonosítani, hogy mit is vettem le a szalagról, és ha nagyon ízlik, utána milyen néven keressem az étlapon. Az lenne jó, ha lenne az all you can it-hez fényképes étlaplista a beazonosítás kedvéért.

Hasznos ez a vélemény? Igen

KFC - Kentucky Fried Chicken Keleti

Hogyha gyorséttermek közül kell választani, akkor nem kérdéses, hogy ez lesz a befutó. Tetszenek az újítások, mint pl a különböző ízesítésű kis méretű I-Twisterek, ami azért is jó dolog, mert egy jó desszert is simán lecsúszhat még utána. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zugló Squash Club

Több squash pályát kipróbáltam már, de ez a Club jött be Nekem a legjobban. Főleg az UV-fényes pálya még nagyobb élményt nyújt a játékhoz. És nem utolsó szempont, hogy nem tud fennakadni a labda, se a lámpában, sem az oldalfalnál, amely több helyen előfordult már a squash "pályafutásom" során...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pólus Fitness Sportközpont

A squashpályájukat próbáltuk ki, amely a felső szinten lett az edzőterem fölött kialakítva, így a játék közben a jó zene is garantált volt. :) Az egyetlen dolog, amit kicsit nehezményeztünk, hogy a szemben levő játékfalon az egyik teremben háló van felfeszítve, így az egyik labdánk sikeresen eltűnt a fekete lyukban...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Napfényes Cukrászda

Szerintem a legjobb vegán cukrászda Budapesten, nagyon jó minőségek a sütemények, és természetesen legalább annyira finomak is. Ajánlom kipróbálni a fagyijaikat is, mert szintén nagy élmény! Csak így tovább. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Planet Sushi

Nagyon jó kis hely, kedvesek a felszolgáló lányok, finomak az ételek. A sushik mellett az egyik nagy kedvencem a Domino nevű desszert, ajánlom minden csoki imádónak kipróbálni! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

T.G.I. Friday´s (Oktogon)

Az egyik legjobb amerikai étteremlánc, nagyon kedvesek a felszolgálók, finomak az ételek, a quesadilla a legesleg Nálam! Áldom a szakácsokat! Csak így tovább srácok! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szépművészeti Múzeum

A legszebb múzeumok közé tartozik Európa szinten, és ezt elfogulatlanul tudom mondani.Barátnőmmel emlékezetes napot töltöttünk el, és a kiállítás megtekintésének végeztével jó volt kicsit megpihenni a Múzeum hangulatos büféjében is. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mandala Day Spa

Nagyon hangulatos, és valóban luxust sugárzó Spa. Tetőtől talpig kiegyensúlyozó masszázson vettem részt. Óriási élmény volt, mintha teljesen újjászülettem volna a kezelést követően. Föld fölött járó érzés volt! :) Köszönöm utólag is!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

51 Fénykép

Még több »

11 Kedvenc hely

Még több »
T.G.I. Friday´s (Oktogon)
Oktogon 3, 1061 Budapest
Napfényes Cukrászda
Kiskorona utca 8., 1037 Budapest
Wasabi Pest
Podmaniczky utca 21, 1065 Budapest
Napfényes Étterem
Rózsa utca 39., 1077 Budapest
A38 Hajó
Petőfi híd, budai hídfő, 1117 Budapest
MediLine Üzletház
Csizma utca 4., 1139 Budapest
Napos Oldal Öko Café
Jókai utca 7, 1066 Budapest
Kaja.hu - Cybergastro
Nagymező utca 41, 1065 Budapest
Napos Oldal
Jókai u. 7., 1066 Budapest
Agentura Adventure Utazási és Jegyiroda Kft.
Lakkozó u. 20. fszt., 1046 Budapest
Serpenyős Vendéglő
Szépvölgyi út 62., 1025 Budapest