Zsabo

6 értékelés

DM - Drogerie Markt

Itt nagyon segítőkészek az eladók, és általában jó a választék. Igaz belvárosi üzlet révén elég sok vásárló megfordul, és így az árukészlet is megcsappan. Az eladók igyekeznek a polcokat feltölteni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

DM - Drogerie Markt

Az üzletvezető segítőkészsége késztetett írásra. Egy kilistázott terméket kerestem többfelé az országban amit használok és sajnos meg fog szűnni. De a móri Dm üzletben még volt belőle egy pár darab, viszont én az ország másik végén lakom.Felhívtam az üzletet és a vezető máris felajánlotta a segítségét ami meglepett mert általában nem ezt tapasztalom. Talált rá megoldást, hogy a termék eljusson hozzám, azóta meg is kaptam. Ezúton is köszönöm neki.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Lido

December végén két ünnep között töltöttünk itt el 3 pihentető napot. A felújított szálloda nagyon barátságos kényelmes tágas szobáival. Ünnep lévén fel is volt díszítve. Félpanziós ellátást kaptunk ami pazar volt. A felszolgáló hölgy minden kérésünket teljesítette. Fürdőbelépő szerepelt az árban ami szerintem mindenki számára csábító. Nagyon jól éreztük magunkat, szép volt a kilátás a szemben lévő hegyoldalra.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rossmann Drogéria

Nagyon kedvesek és segítőkészek az eladók, az ünnep előtti nagy hajtásban is szántak időt a vásárlókra. Ilyenkor az ember sokszor ötlet nélkül próbálja az ajándékot beszerezni, de szívesen tettek javaslatot egy két ajándékötletre ami nagy segítség volt. Más esetben pedig ha az akciós terméket keresem és már nincs a polcon rögtön a raktárba sietnek és máris hozzák a kért terméket. Egyszóval jó ide bejönni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Korona Gyógyszertár

Bármilyen gyógyszerre van szükségem, rögtön ide jövök. Általában mindig van készleten a szükséges gyógyszer. Kedvesek az eladók, és segítőkészek. Ha olyan gyógyszert keresek amit előtte nem szedtem, nem veszik le rögtön az elsőt a polcról, hanem ajánlanak egyet kettőt és segítenek a választásban.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely