P. Miklós

601985_212735288872097_642553322_n.jpg

5 értékelés

APOLLON-Travel Idegenforgalmi Kft.

2013 szeptember 16.- 12-ed magammal a görögországi Paraliában indultunk a Travellal szerződött autóbusszal 12 órakor a bp.-i Hősök teréről. Másnap hajnalban görög idő szerint 4 órakor érkeztünk a paraliai Rena Apartmanhotel elé. A Travel megbízottja várt bennünket, megmondta, hogy kik melyik szobában töltik az elkövetkező hét éjszakát majd eltávozott éppen úgy mint az autóbusz. Ott álltunk árván, fáradtan a Hotel előtti nyitott teraszon mert a Hotel ajtaja zárva volt.!!! Fáztunk mert előző órákban az üdülőhelyen nagy zuhé volt 12 C.fokra esett vissza a hőmérséklet. Igaz, hogy sokan toporgással melegítették magukat mert nem akartak a nyilt utcán lekuporogni természetes szükségletük végzésére, Mi férfiak a kisebb dolog végzésében előnyben voltunk a szomszédos kis park cserjéi között, de a hölgyek feszélyezve érezték magukat ! 7 óra után egy korán kelő, kocogni induló vendég belülről kinyitotta a kaput és beengedett bennünket az előcsarnokba. A mellékhelyiségeken nem vesztünk össze mert a földszinti női és férfi WC zárva volt. 8 óra körül megjelent a portaszolgálat majd később újra a megbízott és türelemre intett bennünket mondva, hogy az előző turnus csak 9 óra után hagyja el a szobákat - majd a takarítás következik. summa.summárum 13-:30 - 15 óra között kaptuk meg a szobáink kulcsait. Az emeleteken lakók korábban a lentiek később-- Lefelé haladt a takarító személyzet. Így kezdődött a várva várt , koraőszi " tengerparti nyaralásunk " !

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sieberz Növényküldő Kft. Gartencenter

A késői "INDIÁN NYÁR "kertészkedésre, növények - fák ültetésére csábított. E hó 19.-én e-mailt írtam a Sieberz Kftn -nek és négy oszlopos gyümölcsfa csemetét rendeltem a katalógusukból. 21.-én megcsörrent a telefonom. A vonal végén a Cég ügyfélszolgálati ügyintézője - Felker Erika volt, - megkérdezte, hogy másnap, 22.én Kedden küldheti-e a növénycsomagot? Jöhet - várom, - feleltem. Kedden 12 órakor a növénycsomag megérkezett - gyönyörű facsemetékkel ,ültetési tanácsadóval, ajándék amaryllisz virághagymával és ajándék félliteres növénytáppal ! Gratulálok a gyorsasághoz ! Papp Miklós , Balatonfenyves.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Union Biztosító

Két Union-Kandalló Extra biztosítást kötöttem erre az évre, egyiket a budapesti lakásomra, másikat a balatonfenyvesi nyaralómra. A Biztosító reklámjában még a mai napig szerepel, hogy a SuperShop Törzsvásárlói kártyával rendelkezőknek a befizetett biztosítási összegeket ponttokká írja át. A szerződéskötéssel egy időben "Nyilatkozatot" töltöttem ki,a SuperShop Törzsvásárlói Pontok kibocsátásához.A díjfizetésben negyedéves időszakban, Bank Csoportos beszedési megbizással állapodtunk meg. Az első negyedévet készpénzzel befizettem a biztosító pénztárában. Negyedév elteltével felszólítást kaptam, hogy fizessem meg a tartozásomat mert a bankom (OTP) nem utalja át a lehívott összeget. Reklamálás ide-reklamálás oda kiderűlt, hogy a banktól féléves összeget akartak átutaltatni ami nem fedte a megbízásomat. Nagysokára bevallotta a biztosító, hogy tévesen állapították meg a negyedéves fizetést tévedett az üzletkötő - ezért féléves díjat kellett volna kp.-ban fizetnem ! ( semmi elnézést! ) Ha nem fizetek átadják behajtásra !!! Új - mostmár féléves összeg átutalására adtam megbízást a bankomnak - eseti átutalásként . nem ingyen. Félév elteltével a SuperShop egyenlegközlése olvasásakor feltünt, hogy nem szerepel az Union Biztosítós pontjóváírás. Reklamáltam. A Biztosító azt a választ adta, hogy utólag került a könyvelésükbe a nyilatkozatom s ezért nem jár a pontjóváírás. Előbb könyvelték a befizetésem és később könyvelték a nyilatkozatom. Megint Ők tévedtek az én káromra. Nagynehezen zöldágra vergődtünk - belátták, hogy az egyidejűség nem késedelem és megígérték a pontjóváírást. Ebben a hónapban derült ki hogy a kártyám számát is elírták vagyis nem tudtak jóváírni. Nem nekem hanem a SuperShop ügyfélszolgálatának írták, hogy majd a legközelebbi átutalásnál ők is jóváírják a pontjaimat. Ezt már nem tehetik mert felmondtam a biztosításomat az UNIONnál. AZ ISTEN NEM VER BOTTAL CSAK AZ UNIONNAL . Papp Miklós

Hasznos ez a vélemény? Igen

Somogy Kéményseprő Mester Kft.

Most, októberben volt négy éve, hogy vettem Balatonfenyvesen egy kertes nyaralót. Az 50 négyzetméteres téglaházon kémény is volr és van még a mai napig is. A következő tavaszon erre járt egy kéményseprő ,- megnézte a kéményt, nem talált füstcső b csatlakozó lyukat, vagyis a kémény az akkori állapotában használhatatlan volt. A tisztítónyílást közösen megtaláltuk a tapéta alatt. A Seprőmester felment a padlásra és kotorni kezdett. Sikerült két mumifikálódott madárfiókát kikotornia. Ezért a tevékenységéért két kotrási díjról adott számlát és szedett be kotrási díjat mondván, hogy ősszel is visszajön kotorni. Nem jött. Azóta is minden évben - tavasszal megjelenik egy seprő mester m mekotorja a kéményt, ellenőrzi, hogy meg van e a huzat, kiállítja a két kotrásról szóló számlát de ősszel nem jön vissza. Minek is jönne ? Nyaralóban nemigen fűtenek az üdülési szezonban. Igaz,hogy közben vettem egy használt vaskályhát, kibontattam a kályhacső lyukat, késő ősszel elégetem a felgyűlt gazt - igy tavasszal van agy fél lapátra való hamu. Reklamálásomra azt írtta a főfő kéményseprő mester Sallai József ÚR, hogy így kell ezt csinálni mert ott ahol kémény van kétszer kell kotorni vagy legalább egyszer --- dupla pénzért !!! Papp Miklós.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csillagvár étterem

A fonyódi kertész kör tagjainak 20 fős csoportjával ebédeltünk az étteremben. Az ételek finomak ! A felszolgálás gyors és előzékeny. Az adagok bőségesek. Aki nem bírja legyűrni a hatalmas hússzeleteket annak kérés nélkül becsomagolják !!! Az árak még a nyugdíjasoknak is barátságosak. Aki arra jár és megéhezik, okvetlenül keresse fel az éttermet! Papp Miklós.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely