K. Izabella

K. Izabella

11 értékelés

Lőcsei Szalon

Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szépülni vágyik. Minden egy helyen :)! Ha teheted látogass el ide: kedves, udvarias, vendégszerető légkör, szakértelem, minden amire egy vendég vágyhat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Hegedűs Károly fogorvos - Ibland Svéd-Magyar Egészségügyi Szolgáltató Kft.

Több éve járok ide fogászatra/fogkőszedére. Mindig szeretettel, kedvesen fogadnak. A lehető legprecízebben dolgoznak.
Az évek folyamán - amióta a "vendégük vagyok" -, folyamatos fejlesztést tapasztalok (már gyermek fogorvosuk és szájsebészük is van).
Bátran ajánlom mindenkinek, aki egy precíz fogorvost keres és megnyugtató légkörben szeretné eltölteni azt a "pár percet", ami nem tartozik sokunk kedvenc időtöltései közé.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vanilin Cukrászda

Többször rendeltünk innen tortát a család, a barátok számára, és egyszer sem csalódtunk benne. Legutóbb kolléganőm nyugdíjba vonulása alkalmából készítettünk itt a munkatársakkal tortát. A megrendelésnél mindent elmondtak, segítettek kiválasztani a megfelelő feliratot, betűtípust stb. Én csak ajánlani tudom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

SPAR

Hetente többször is járok ebbe a boltba. Sok akció, friss áruk. Kedvencem, hogy helyben sütött pékárut is lehet vásárolni. Az eladók, pénztárosok segítőkészek a leterheltség ellenére is. Én ajánlom ezt az üzletet másoknak is :).

Hasznos ez a vélemény? Igen

Penny Market

Kb. fél éve "szoktunk át" ebbe a boltba...nem bántam meg. Mindig friss áru, jó akciók várnak. A legjobban azt szeretem, hogy itt hiper-szuper gyorsan lehet végezni a vásárlással, mégis megkapok mindent. Bátran ajánlom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Jankovich Kúria Hotel és Étterem

A Jankovich Kúria az egyik lehető legjobb hely, ahol eddig jártam. Nagyon szép helyen fekszik, jó a levegő. A személyzet nagyon segítőkész. A hotel nagyon kis barátságos. Az ételek, italok nagyon finomak. Én csak ajánlani tudom...itt igazán érdemes pihenni :)!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zsigmond Király Főiskola

Tavaly végeztem itt andragógia szakon. Nagyon szerettem a sulit. Könnyen megközelíthető, az oktatók kedvesek, felkészültek. Számomra fontos volt - hogy család és munka mellett - olyan iskolába tudjak járni, ami közel van hozzánk, és minőségi oktatást nyújt. Itt megtaláltam ezt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Belvárosi Mérey Apartman

Nemrég ebben az apartman töltöttünk 3 csodálatos napot a családdal. A szállásadó nagyon kedves, korrekt. Az apartman gyönyörű (tágas, tiszta, minden igényt kielégítő), csak szuperlatinuszokban tudok róla nyilatkozni. A város szép, csendes. Reméljük lesz alkalmunk még visszalátogatni Szekszárdra, s biztos, hogy szállásnak a Mérey Apartmant fogjuk választani.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nótafa Vendéglő

Családi összejövetelt (születésnap) tartottunk az étteremben. Én először jártam itt, de biztos vagyok benne, hogy nem utoljára. A személyzet nagyon kedves, segítőkész volt. Az étel finom, friss és hatalmas adag (a megmaradt részt pedig szó nélkül csomagolják és hozzák ki az asztalhoz). Bátran ajánlom mindenkinek, aki finomat szeretne enne egy kellemes környezetben!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trio Pizza

Ha röviden szeretném jellemezni: megfizethető ár, jó minőség :)! Mindig hosszú sorok kígyóznak a kiszolgálópult előtt. Az eladók kedvesek, segítőkészek. Ajánlom kipróbálásra ;)!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely