D. Zsófia

D. Zsófia

3 értékelés

E.on Ügyfélszolgálati Iroda

Én éppen az ellenkezőjét tapasztaltam/om. A leginkorrektebb, felkészületlenebb szolgáltató sz országban. Kihasználják az idősebbek tudatlanságát, és az információhiányra alapozva mérőórákat szerelnek le. Hozzáteszem jogtalanul, sok esetben saját admin tévedésükből kifolyólag. Tekintettel arra, hogy engem nem tudnak átverni (amit a T. Irodavezető is megkísérelt), hangnemet váltottak. Nos, róluk nem lehet jót mondani! Sőt hibát hibára halmozva, sorozatos adminisztrációs elcsúszások, határidők abszolút figyelmenkívül hagyása, iratok - állítólag - eltűnése, hozzájuk nem érkezése (tértivevény tanúsítja az átvételt) jellemző rájuk. Szerintem az előttem szólók még nem kerültek kellemetlen helyzetbe...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aquacity

Szerintem nagyon jó, és tartalmas időtöltést biztosít. Itt senki nem unatkozik. Rengeteg csúszda, élménymedence, hullámfürdő várja a kicsiket és a nagyokat egyaránt. A sok zöldefelületnek köszönhetően pedig kiváló lehetőség nyílik napozásra, ugyanakkor árnyékot is találunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Jánkahegyi Gyuri Csárda és Vendégház

Az étterem gyönyörű helyen található, Zalaegerszeg egyik legmagasabb pontján. Gyönyörű panoráma, igényes és színvonalas környezetben fogyaszthatod el a gazdagon összeállított étlapról kiválasztott ételedet, melyhez leguríthasz egy finom bort vagy pálinkakülönlegességet. Az ételfajták többnyire a göcseji konyhát tükrözik, de mindenki megtalálja az ízlésénekvalót. Az árak nagyon mérsékeltek, az adag óriási, az ételek pedig ínycsiklandozók.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

1 Kedvenc hely

Még több »
Aquacity
Fürdő sétány 2, 8900 Zalaegerszeg