Jullly

Jullly

5 értékelés

Gilda Max

Mikor még épült az ALLEE, és megtudtam, hogy lesz fitneszterem, nagyon örültem, és azt terveztem, hogy ez lesz a törzshelyem. Sajnos nem így lett. A szűkös öltöző, a nagy tömeg elvette a kedvemet. A "gyúrós" rész nyitottsága sem tetszik, aki bejön, vagy épp megy haza, teljesen rálát az éppen edzőkre, és engem ez zavar. Szerencsére azóta odébbköltöztem a kerületben, és a Savoyába járogatok, ott jobb a helyzet. Ami jó hír, hogy a kétalkalmas alapbelépőt megszüntették.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház

Az augusztusi hosszú hétvégén töltöttünk el kétszer három órát a gyógyfürdőben. Előtte sajnos még sosem jutottam el ide, de most nagyon örülök, hogy végre megtehettem. A víz kellemes hőmérséklete rendkívüli módon kikapcsolt, a kényelmes nyugágyakban napozás egyébként is számomra a legideálisabb nyári program. Kulturált hely, igényes, kedves személyzettel, jó büfével.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Martfű Gyógyfürdő és Uszoda

Nagyon igényes hely, kellemes csalódás volt. Kihoztak belőle mindent ami egy ekkora területen lehetséges, gratulálok hozzá. Az uszodában úszást élveztem a legjobban, hosszú idő óta végre egy kiadósat úszhattam, azután pedig a kellemes meleg gyógyvízben pihenhettünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kék Duna Wellness Hotel****

Nagyon tetszett a szálloda régi stílusú hangulata, az antik fa lépcsősor amit belépéskor egyből meglát a vendég. Kérésünkre a két ágyból egyet varázsoltak a térkitöltő anyaggal, ezt nagyra értékeltük. A kijelentkezéskor kicsit nagy sor alakult ki, egyedül ez volt az a pillanat, ami nem kellemes élménnyel töltött el minket, de ezenkívül csak jó emlékek maradtak bennünk: a wellness részleg hosszú nyitva tartása, a kozmetikus hölgy kedvessége, az ételek minősége mind kifogástalan volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ramada Balaton Hotel

Alapvetően nagyon tetszett nekünk a szálloda, mert tágas, tiszta, és szép. Kádas fürdőszoba, nagy és kényelmes ágy. A wellnessben amit hiányoltunk, az a nagyobb pezsgőfürdő, mert a jelenlegi kb. 4 férőhelyével lehetetlen volt belejutni. Az ételek változatossága pici kivetnivalót hagyott maga után, de 2 éjszakás tartózkodásnál még ez nem volt zavaró. Az egy picit jobban, hogy az első reggelinknél nem találtunk ülőhelyet egy ideig, de a személyzet készségesen segített, és másnapra oly módon is orvosolták a problémát hogy megnyitottak még egy termet. A személyzet alapvetően nagyon udvarias, a pincérek részéről tapasztaltunk kétszer kis furcsaságot: egy asztalhoz leülni szándékozván köszönés nélkül kijelentették hogy ott már vagy ül valaki, vagy már a másnapi reggelihez terítettek oda és ezért ne üljünk oda, de semmi elnézést-kérés, vagy hasonló. Ilyen kis kellemetlenségektől eltekintve ajánlani tudjuk a szállodát, a Balaton part télen is gyönyörű, szép nagyot lehetett sétálni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely