Háziné Gabnai Edit

11 értékelés

Dr. Varga Eszter háziorvos

A doktornőt egy kedves betegem által ismertem meg csak a legjobbakat tudom mondani róla sok ilyen doktornéni kéne.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Füzi József háziorvos

Kedves Füzi Dokibácsi ahogy a gyerekeim is hívnak .Örülünk hogy te vagy a körzeti orvosunk Imádunk .Böbikéhez meg csak gratulálni tudunk . Nagyon jó egészséget kívánunk Nektek Edit és a családom

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Tornyi András háziorvos

Kedves Tornyi Doktor úr !Örülünk hogy megismerhettünk egy remek orvost .Üdv Edit és családja

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Lenkei Egészségkultúra Dunakeszi

A bolt készítményei szuperek a csajok a dolgozok nagyon rendesek és segítőkészek .

Hasznos ez a vélemény? Igen

Unicornis Gyógyszertár

Nagyon szeretem ezt a gyógyszertárat ha tehetem mindig ide járok.Az ott dolgozó lányok szuperek kedvességük és tudásuk tökéletes .Bátran ajánlom ezt a patikát mindenkinek

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dunakeszin Energia Gyógymódok

Kedves Laci!
Nagy gondba vagyok, mi szépet-jót írjak rólad. Hát arra gondoltam, hogy mindenkivel megosztom gondolataimat, hogy mit gondolok rólad és a gyógyításodról. Én nagyon szkeptikus ember vagyok, és nem nagyon hiszek a csodákban. Mikor veled beszélgettem akkor említetted hogy mivel is foglalkozol először csak mosolyogtam rajta egyszer, amikor elpanaszoltam neked, hogy nagyon fáj a sarkam akkor elbazsalyogtál és azt mondtad, hogy adsz rá energiát. Nem hittem benne, de csodák csodája akkor meggyógyult a sarkam pedig sok krémet ki próbáltam egyik sem használd úgy, mint a te kezelésed. . Lányom Zsófi a kosárlabdázás közbe meg sérült a keze. Beszélgetünk te azt mondtad, hogy adsz rá energiát Lányom se volt el ragadtatva először, de mondtam neki mit veszítesz vele. Másnap már nem fájt a keze és lányom maga jelentkezett, hogy szeretne, még ha egyszer kapna rá energiát . A következőnap már a nem fájt a keze . Aki engem ismer, az tudja, hogy nem szoktam valakit vagy valamit túldicsérni, de itt nincs is mit csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek fáj, valamije legyen az derék vagy láb stb. És itt szeretném meg köszöni neked kedves Laci. Azt a sok energiát, amit Nekem és családomnak adtál. Remélem, sok embernek tudsz majd segíteni. Csak mindenkinek ajánlani tudom, hogy keressen meg nyugodtan, nem fog benne csalódni.
Köszönettel Edit és a család

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fóti úti Állatorvosi Rendelő

Én nem ajánlom ezt a rendelőt 2,5 éves kiskutyám halála egyrészt a Doktor úr túl gyógyszerezte.Nagyon sok pénzt hagytunk itt értelemtelenül borzalmas min ment keresztül a kutyám én azt hittem szakemberhez viszem. A rendelő drága luxus cuccokkal van felszerelve ezt kell megfizetni.Senkinek nem ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Blöki Állatorvosi Rendelő

Na ezt az állatorvost abszolút nem ajánlom senkinek az orvosok gorombák hozzá nem értőek 2 és fél éves kiskutyámat rossz inyekciót adtak neki 1 nap után vittem el kutyámat hogy nem érzi jól magát. Azt hittem hogy elötti nap adott csokoládé volt a probléma, pedig nem 3 olyan inyekciót Szlamka doktor úr ami nem kellet volna a kutyának ő is bevalotta inyekció beadása után. Olyan helyre szurta be a inyekciót ahová nem lett volna szabad. Inyekció után közölte hogy a kutyának nem csoki mérgezése van hanem gerinc sérve van. Doktor úr nagyon goromba és nem hozzá értő ilyen emberrel nem is találkoztam nem állatorvos hanem sintér. Az állatokat nem szereti pénz éhes. Senkinek nem ajánlom még arra se érdemes hogy a kutyának a kötelező oltást és chipet beadatni. Mivel busásan számol a pénztárcája.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mimóza Eszpresszó

citybrands.hu Vásároltam Önöktől akciós kupont sajtburgerre a boszorkány étterembe.Mikor az adott helyszínre megérkeztünk kiderült hogy nem is étterem hanem mimóza presszó.Három óra után 10percel értünk oda nem akartak kiszolgálni mert nem időre mentünk oda (5 órára)Kb 40-45 percet várakoztattak mire megjelent egy pincérnek nem mondható egyén és közölte velünk kötelező fogyasztani náluk valami inni valót mert ha nem nem jár a kifizetett hamburger vissza adja a kupont. A számat kinyitottam így megkaptuk a Hamburgert és nem a megvásárolt sajtburgert ami a kuponon szerepelt. Egy hamburgert hazahoztunk lemértük 47 dkg a meghirdetett 60 dkg helyett a steak burgonya meredt volt.Nem gondoltam volna hogy a kocsmába vettem kupont .Lehet egy kis kocsma is hangulatos és udvarias kiszolgálás .De erre a helyre egyik se mondható.Itt küldöm a képeket a Hamburgerről.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Burger House

Szombaton voltunk itt a Dunakeszi éttermükbe. A személyzet kifogástalan figyelmesek kedvesek.Az ételek ízletesek és finomak.Ami kifogásolható az az hogy kicsik az üdítők én személy szerint 1/2 litereseket jobban kedvelem ez minden üdítő ,vízre érvényes.Ide szívesen vissza térek. Mindenkinek csak ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

5 Fénykép

Még több »

6 Kedvenc hely

Még több »
Budai Irgalmasrendi Kórház Kht.
Frankel Leó út 54., 1023 Budapest
Dr. Lenkei Egészségkultúra Dunakeszi
Nádas u. 6., 2120 Dunakeszi
Unicornis Gyógyszertár
Tábor utca 42 ., 2120 Dunakeszi
Házibetegápolás-Idősgondozás Dunakeszi
Zrinyi út 13, 2120 Dunakeszi
Dr. Füzi József háziorvos
Tábor utca 56, 2120 Dunakeszi
Dunakeszin Energia Gyógymódok
Bajtárs 15, 2120 Dunakeszi