K. Marianna

13920980_1145091692200305_5388118188517915850_n.jpg

9 értékelés

Katlan Tóni Vendéglője a Malomhoz

Többször is jártunk nálunk családdal és üzleti partnerekkel is. Az ételek kifogástalanok, minden finom volt és dekoratív. A kiszolgálás is profi. Csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Feng Lai kínai gyorsétterem

Nekünk ők a non plus ultra. Kínai éttermek közül kiemelkedően jók, bármit megcsinálnak 5-10 perc alatt, és szinte csak náluk lehet kapni olyan levest, ami nem csíp. Majdnem mindig kapunk valami kis apró ajándékot, pörkölt dió, rákszirom, szerencsesüti. A legjobb termékük a felülmúlhatatlan sült sajt. Még egy kínaisnál sem találtam ilyet. Ajánlom azoknak akik szeretik eleve a kínai ételeket, mert ebben nem fognak csalódni, és azoknak is akik eddig ódzkodtak megszeretik. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pizzaboy Pizzéria és Étterem

A pizzájuk finom és hatalmas a választék is. Imádom a vékony tésztás pizzákat, a férjem viszont a vastagabbat szereti, de mivel itt 3 méret is van, tudunk egy helyről rendelni. :) Mi mindig házhoz rendelünk Tőlük, nem fordult még olyan elő, hogy 40 percnél többet kellett volna várni az ételre. A fő ételek, kicsit egysíkúak, de ízletesek. A futárok mindig kedvesek voltak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Domus Vinorum

Kellemes atmoszférájú hely, fantasztikus sommelier-vel. Különleges borválaszték Magyarország teljes területéről. A kóstolók jó hangulatúak. A pincék és az üzlethelyiség kialakítása exkluzívra sikerült.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pink Cadillac Professional Nails

Már 7 éve járok Gyöngyihez, ez idő alatt csak csodálatos, egyedi körmöket csinált nekem. Nála gyakorlatilag nincs két egyforma köröm. Valami kis apró dísszel, akril festéssel mindig fel tudja dobni a szolidabb körmöket is. Hatalmas minta választéka van, illetve rengeteg egyedi dísz. A minőséghez képest olcsón dolgozik és gyorsan! Mindenkinek ajánlani tudom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Taverna Étterem és Söröző

Barátokkal voltunk lent november közepén. Nagyon jó hangulatú és kedvesek a felszolgálók is. Nagy a választék és a napi menük illetve ajánlatok is pénztárca barátak, nem mellesleg kiadós adagok. Barátaim krumpli leves kértek a menühöz, hatalmad adagot kaptak, csak ezzel jól lehetett volna lakni. A joghurtos-mézes gyümölcssaláta isteni!
Ami viszont levett az élményből az a mosdók állapota. Nagyon "lelakott", de a legrosszabb a szag volt.
Ezen kívül ajánlanám másoknak is, pozitívan távoztam.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Starbucks kávézó

Abszolút kedvenc! Itt midnig kedvesek, igaz, hogy általában rengetegen vannak, mégsem érzem futószalagnak! Az őszi kávéjaik közül a pumpkin spice latte volt a favorit, most télen a mézeskalácsos. Csak egy korty és azonnal karácsonyi hangulata lesz tőle! :) Az epres sajtortájukat imádom, ha éhed vagyok, mindig jól esik egy baconos háromszög szendvics. Kérésre meg is melegítik. Csak ajánlani tudom, igaz elég drága, de nagyon finom! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mátyásföld Klinika

12. heti genetikai uh vizsgálaton voltam, kombinált teszttel. Mindenki nagyon kedves volt, mindent elmagyaráztak, mikor mi fog történni (fontos volt, hisz első baba). A Doktornő kedvesen elmondta mikor mit látunk a képernyőn, hozzátartozó is bejöhetett a vizsgálóba. Az ultrahang gép profi, már ilyen piciként is (7 cm) mindent tökéletesen láttunk. Más kórházakkal ellentétben itt 1 órás a vizsgálat, kaptunk pici képeket és egy egész dossziét. Biztos, hogy ide fogunk jönni a 2. genetikai vizsgálatra is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kakas Étterem

Nagyon meg voltunk elégedve az étteremmel. Mindenki készüljön fel hatalmas adagokra. A pincérek nagyon kedvesek, segítőkészek. Én személy szerint nagy limonádé rajongó vagyok, itt legalább 8 különféle ízből lehet választani. Amit nem szabad kihagyni, az a két személyes belga csokis fondü tál gyümölcsökkel és brownie-val. Isteni! Azóta is emlegetjük a barátokkal. Az árak a mennyiséghez és minőséghez viszonyítva nagyon barátságosak, csak ne lenne annyira a világvégén. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen