Picilány13

Picilány13

11 értékelés

Komáromi Gyógyfürdő

Télen jártunk a gyógyfürdőben, ami melegvízű medencéi miatt, igencsak jó választásnak tűnt!! Szívesen ajánlanám bárkinek!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Madách Színház

Az egyik legjobb és legszebb pesti színháznak tartom. Biztos, hogy nem fog csalódni az, aki elmegy egy előadásra! Csak ajánlani tudom!!! Igaz, sokszor érdemes figyelni a szereposztást is, mivel általában hármas szereposztással dolgoznak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Győri Nemzeti Színház

Igaz, hogy nem olyan nagy, mint 1-1 pesti színház, de kiváló színészekkel dolgoznak. Már többször jártunk itt "csak" a színház miatt és eddig még nem csalódtunk! Emellett van még egy előnye a legtöbb színházzal szemben: a nézőtér úgy van kialakítva, hogy bárki bárhonnan jól lát.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cinema City Aréna

Ez a kedvenc mozink. Igazából teljesen egyet értek Milán hozzászólásával. A legmodernebb, legjobb mozi az országban. Ahányszor mozizni szeretnénk, biztos, hogy az Aréna Plázát vesszük célul, még úgy is, hogy időben nekünk nem az van a a legközelebb.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Monostori Erőd

Nem a legszerencsésebb időpontban volt módunk megnézni, de ettől függetlenül megérte. Nem véletlen, hogy a világörökség része. Csak ajánlani tudom! Sem gyerek, sem felnőtt nem marad élmény nélkül! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ökocentrum

Rengeteg látnivaló található az Ökocentrumon belül. Jobbnak tartom az Állatkertektől, de még a Tropicariumtól is. Aki elmegy, annak érdemes azt a jegyet választani, ami mindent magában foglal. Higgye el, nem fog csalódni! Majd egy napos program mire mindent végigjár az ember. Biztos vagyok abban, hogy a gyerekek is élveznék, mivel az állatok mellett, vízi játszótér is található a területen, ami még mi felnőttek is kipróbálhatunk. Az egyik legjobb hely az országban!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

New Yorker Üzlet

Lehet, hogy csak mi fogunk ki mindig rossz szériát, de eddig rengeteget csalódtunk ebben az üzletben. Szóval ma már, ha be is tévedünk, biztos, hogy 10* átgondoljuk, hogy megéri-e megvenni az adott ruhadarabot?!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bershka

Jó minőség, elfogadható áron. Az az egy nem tetszik, hogy rengeteg holmiból S-es a legkisebb, mi van akkor, ha valakinek egy blézerből mondjuk elég lenne az XS?! Ezen kívül megvagyok elégedve az üzlettel. No persze az árleszállítás az egy külön fogalom. Olyankor hasonlít a turkálóhoz... sajnos!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pull&Bear

Nagyon szeretem! A felsők, a pulóverek magukért beszélnek! Imádom az összeset! Egy gondom van, szerintem a nadrágjaiknak túl magas a derekuk... Ott sosem tudtam még nadrágot venni, pedig annyira jól néznek ki! Kár értük...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Orczy kastély

A kastély és a mellette lévő kiállítás is nagyon szép. A személyzet kedves és segítőkész. Egyben és külön-külön is megtekinthetőek. Sőt, ha valaki csak a kertben szeretne sétálni, arra is van lehetőség. Persze a komplex jeggyel mindenki jobban jár, s meg is éri megvenni!!! Csak ajánlani tudom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely