K. Alexandra

K. Alexandra

9 értékelés

Gekko Pub és Étterem

Szerintem a legjobb hely a városban egy szülinapozáshoz, egy romantikus vacsorához, vagy csak ha egy gyors ebédet akar enni valaki. Közel van a belvároshoz, nagyon finomak az ételek. Nagy a választék, mindenki talál számára megfelelő ételt, legyen szó: akár salátáról, pizzáról... Délben változatos menüvel szolgálnak, a felszolgálók kedvesek, segítőkészek. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

OREX Óra - Ékszer

Az eladók kedvesek, segítőkészek. Tanácsot adnak és nem érzi azt az ember, hogy ráerőltetnek valamit. Az üzlet jól berendezett, átlátható. A választék bőséges. Csak ajánlani tudom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Garabonciás Pizzéria

Vasárnap délután, csúcsidőben egy pincér rohangált fel - alá. 20 percet vártunk, mire felvette a rendelést. Fél óra múlva megjött a két pizza. Egyik sem olyan volt, amilyet kértünk. Az egyiket visszaküldtük. Újabb fél óra után kaptam egy másik pizzát, de még mindig nem az volt, amit kértem. Tovább nem vártunk... A beígért kedvezmény is elmaradt...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csikar Csárda és Panzió

Udvarias fogadtatásban részesültünk. Gyors volt a kiszolgálás. Rugalmasak voltak az ott tartózkodásunk alatt. Az ételek változatosak, ízletesek és bőségesek voltak. A szállással, az étteremmel, a személyzettel és a szolgáltatásokkal is nagyon elégedettek voltunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Arany Strucc Cukrászda

Udvarias kiszolgálás, elfogadható árak, finom sütemények. A kiszolgálás egy kicsit lassabban ment, mivel csak egy felszolgáló volt. Nyugodt, hangulatos, csendes hely. Aki Kőszegen jár feltétlenül térjen be egy kávéra, süteményre.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ibrahim Kávézó

Negyed órát vártunk egy étlapra, majd újabb negyed órát, mire felvették a rendelést. Zsúfolt hely, beszélgetéshez nem a legalkalmasabb. A kávé finom, a forró csoki íztelen, forró, híg lötty. A pincérek udvariasak voltak, de nem a leggyorsabbak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tinódi Fogadó

Sárváron jártunk, enni akartunk valamit. Megláttuk, hogy menü is van, ezért betértünk az étterembe. Gyorsan és udvariasan szolgáltak ki minket. Évfordulót ünnepeltünk múlt héten és egyértelmű volt, hogy visszatérünk oda, hiszen nagyon finom volt az étel.
Nem csalódtunk. Finom volt a leves is és a főétel is. Bőséges volt a Tinódi tál ( egy húst el is csomagoltattunk). Nem volt az az érzésünk miután elfogyasztottuk a vacsorát, hogy kinéznek minket, arra várva, hogy mikor megyünk már. Barátságos hely, kedves felszolgálók és nagyon jók ezek a "boxok".

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cafe Frei, Szombathely

Nagy választék, udvarias kiszolgálás. Finom, ízletes kávék,teák, frissítők. Folyamatosan változó kínálat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Főtér Kisvendéglő

Kellemes hely, a hölgy nagyon kedves volt, gyors kiszolgálás jellemző bár csak két alkalommal ebédeltünk ott. Voltak helyiek és néhány külföldi, de nem voltak sosem túl sokan (nyilván nyáron más lehet a helyzet). Két-három menü (leves + főétel) közül lehet választani délben de az étlapon sok étel van így mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt. Az árak elég jók, a hangulat, kialakítás barátságos, családias.
A szomszéd asztalnál ülő idősebb hölgyek tetszését nem nyerte el a pizza és eléggé hangot is adtak ennek, de hát ez nem egy pizzéria...

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

1 Kedvenc hely

Még több »
Gekko Pub és Étterem
Szelestey László utca 2., 9700 Szombathely