B. Szabolcs

11 értékelés

Forward Media

Többször is igénybevettem a Forward Media Kft. szolgáltatásait és mindig elégedett voltam a nyújtott szolgáltatás minőségével és a gyorsasággal. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ázsiai Ízek Koreai és Japán Élelmiszerbolt és Ételbár

Szuper jó hely. Azon kevés helyek egyike, ahol lehet kimchi-t kapni, a déli menü pedig mindig verhetetlen.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fővárosi Állat- és Növénykert

Minden nyáron kötelező program, legalább egyszer. Érdemes elmenni a nyári Jazz estékre, amikor a pálmaháznál vannak koncertek. Ilyenkor is körbe lehet menni és az állatok is bátrabban mászkálnak, a kevesebb ember miatt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csapó Gyros és Hamburger Ház

A megszokott gyors étkezdék választéka, olcsón és elég jó minőségben.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda

Nem csak a turistáknak kötelező, a Széchenyi nyáron is kiváló időtöltés a kinti medencéivel és utánozhatatlan hangulatával. Télen pedig a különböző szaunák és gőzkamrák csodát tesznek velünk, ha már teljesen átfagytunk a hidegtől. Az árak elég borsosak, de ha késő délután megyünk, akkor van kedvezményes jegy.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bohém Belgian Beer Cafe

Minőségi söröket lehet kapni és nyári estéken ki lehet ülni a szabadba a főutcára, ami hangulatos. A kiszolgálással kapcsolatban nincsenek rossz emlékeim, az árak elég magasak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Déjá Vu Étterem

Ár/értékben szerintem veri a Pikánst az ottani kis adagok miatt. Menza kategóriában tényleg ez a csúcs a környéken.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pata Negra

Ha valaki szereti az igazán finom, ízletes ételeket, és egy főfogás helyett szívesen osztozik kissebb falatokon, színes választékban, mindezt jó borok társaságában, akkor a Pata Negra neki való hely. Ez tényleg nem a megszokott hagyományos étkezés, sokkal inkább a hosszú, beszélgetős, borozgatós és közben tapasokat csipegetős esték helye. A Pata Negra megadja azt amit egy spanyol bártól várhatunk, sőt... Asztalt mindenképp érdemes foglalni, mert hétköznap is gyakran tele van.

Hasznos ez a vélemény? Igen

A38 Hajó

A hely nagyon hangulatos, az árak rendben vannak a fellépők között pedig igazi gyöngyszemeket lehet néha kifogni. Mindenképp érdemes figyelni a programjaikat. Csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nagyi Palacsintázója

Általában a Nagyi Palacsintázója mindig jó alternatíva, az ár/érték arány megfelelő, nem túl drága, a palacsinták finomak és a választékuk elég széles. Azonban múlt hét szombaton reggel megpróbáltunk ott egy reggelis üzleti beszélgetést lebonyolítani és eléggé meglepődtünk, hogy habár egész korán (talán éjjel-nappal) nyitva vannak, se reggelinek való étel, se egy kávé nem volt kapható.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

2 Fénykép

Még több »

2 Kedvenc hely

Még több »
Pata Negra
Kálvin tér 8, 1091 Budapest
DYW Media Kft.
Fürj utca 36, 4079 Debrecen