D. Tünde

10295689_10202550522057767_107385196970453437_s.jpg

8 értékelés

Western Étterem

Torkos csütörtökön jártunk ott. Rendkívül finoman főznek. Az árak elfogadhatóak. Kicsit lehetne nagyobb hely. Nagyon jól éreztük magunkat

Hasznos ez a vélemény? Igen

Old Jack's Pub

A napokban vacsoráztunk ott. Remek hely. Nagyszerű a kiszolgálás. Finom a kaja. Szerettem, hogy a fizetés is rendkívül diszkréten történt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Boldizsár Cukrászda

Nagyon szeretem ezt a cukrászdát. Igazán meghitt, kellemes hely. Finomak a sütik, és nagyon finom teájuk is van. A kiszolgálás meg kifejezetten jó.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Százéves Cukrászda

Nagyon érdekes hely. Gyönyörű a berendezése. Kedvesek, udvariasak a kiszolgálók. Amikor mi ott jártunk az ár-érték aránnyal nem voltunk megelégedve, és nem volt semmiféle diabetikus süteményük sem. Viszont a kiszolgálás ellensúlyozta ezt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Wellness Hotel Gyula****

Nem régen jártunk ott. Igazán kellemesen töltöttük el azt a pár napot. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Teljes ellátást kaptunk. Remek a konyhájuk is. Amit leginkább értékeltem az a csend, és nyugalom, ami jellemző volt. Bizony szívesen visszamennék még.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Marján Cukrászda

A kedvenc cukrászdám. Különösen nyáron, mikor ki lehet ülni a teraszra nagyon jó itt lenni. Isteniek a diabetikus sütijeik is,sokáig a diótortájukat szerettem legjobban, de a Zacher torta lekörözte. Nagyon finomak a fagylaltok is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Líceum

A Múzeumok éjszakája program keretében volt lehetőségünk megnézni a felújított épület barok kályháit. rendkívül érdekes séta volt. Nem is tudom mi tetszett jobban: a kályhák, vagy a felújított irodák. No és a szakszerű és figyelmes idegenvezetésről se feledkezzünk meg.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vicellér Panzió Étterem

Ma ott vacsorázunk. Rendkívúl tiszta, csöndes, szép hely. Gyorsan, és figyelmesen szolgáltak ki minket. Az ételek gusztusosan, és nagyon finomak voltak. Csak a fizetés nem ment úgy, ahogy a nagykönyvben le van írva.
Az ár-érték arány jó volt. Szívesen megyek oda máskor is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely