veracsek

veracsek

8 értékelés

Zila Kávéház - Krisztina Cukrászda és Étterem

Nagyon szeretem ezt a cukrászdát, a környezet is szép, és a süteményeik, fagylaltjaik is nagyon finomak, de még a különleges teákat is kedvelem náluk. Az étterem részét viszont túl drágának tartom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kiskőrössy Halászcsárda

Itt ebédeltünk idén szeptember 1.-én. A parkolóban egy hely se volt, az üzlet is tömve volt. Szerencsére éppen elmentek egy asztaltól, így találtunk helyet.
Nagy választék, udvarias kiszolgálás, és finom ételek, ezt tudom róla írni, de ahogy láttam, nem szükséges népszerűsíteni, mert már nagyon is felkapott hely.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Halászcsárda Étterem

Többször ettünk már itt, és mindig nagyon finomakat. Kérésre olyat is elkészítenek, ami nem szerepel éppen az étlapon. Nekem a rácponty a kedvencem, de mindig minden ízlett a társaságunknak. A kiszolgálás is tisztességes.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bio-Barát Biobolt

Viszonylag kicsi, de jól felszerelt biobolt, nagyon kedves eladókkal, és érdekes választékkal, közel a Széna térhez. A web-oldalukon chatelni is lehet velük, kérésre is beszereznek árukat. Már több alkalommal is jól tudtam náluk vásárolni, amikor egyébként is ott volt dolgom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

MediLine Üzletház

Magyarország egyik legnagyobb, és legjobban felszerelt bio-reform-és gyógytermék áruháza, ahol óriási választékban kaphatók natúr kozmetikumoktól vitaminokon, és étrend kiegészítőkőn át, élelmiszerek, és még sok más is (pl. könyvek). Csak olyankor szabad oda menni, ha az embernél elég pénz van, és sok a szabad ideje is, mert nem lehet gyorsan szabadulni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aréna Plaza Bevásárlóközpont

Nagyon szeretek itt vásárolni, bár van a lakásunkhoz közelebbi plaza is, amikbe szintén olykor szívesen elmegyek, de itt elég gyakran látogatom a Tchibo-üzletet, a Lipót pékség standját, és néha a Tesco-t, de a többi üzletet is megnézem, ha van időm. Vannak napok, amikor arra megyünk kocsival ügyet intézni, és olyankor útba is esik.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Familia Vendégház

1 éjszakát töltöttünk náluk Ádventkor, és nagyon elégedettek voltunk úgy a recepciósok segítő készségével, és udvariasságával, mint a reggelinél a nagy választékkal (csak 7 vendég reggelizett, mégis teljes svédasztalt terítettek nekünk). A kertben van ingyenes parkolási lehetőség. A központ kényelmes sétával 10 perc. az áraik is elég barátságosak, a tisztességes kiszolgáláshoz viszonyítva, és egy kevésbé nívós 3*-os szállodához képest kifejezetten olcsók.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely