D. Csilla

photo.jpg

6 értékelés

Zöld Elefánt Vendéglő

Családommal térünk be ide, bár csak ne tettük volna. Nagyon régen, mikor még pizzát is lehetett it kapni, jártunk már itt, az akkori pozitív élmény hozott ide bennünket. Kisgyerekkel jöttünk, gondoltuk, neki a pizza pont jó lesz, imádja. Kiderült, hogy pizza már jó ideje nincs. Választottunk egy almás-sonkás-sajtos pulykát kukoricás rizzsel, a párom pedig valami babos ragut.
A pulyka szinte ehetetlen volt, taplószerűen kiszárítva, alma itt-ott elvétve a túlsütött sajt alatt. A rízs ízetlen, jellegtelen, mirelit kukoricás köret volt.
a babos ragu úszott a lében és az egésznek volt valami savanyú mellékíze. Minden köretért külön kellett fizetni, a "fantasztikus" rizs 510 Ft-ba fájt. A 2 főétel és a 3 üdítő több, mint 6000 Ft-os számlát produkált. Ehhez a minőséghez ez bőven sok. és hiába nagy adag egy étel, ha gasztronómiailag meg sem közelíti a jó, vagy a finom fogalmát. Soha többet...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Patkós Csárda

Tipikus piros-fehérkockásterítős csárda, elfogadható árakkal, korrekt adagokkal, finom ízekkel. Minden arra járónak jó szívvel ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

KFC - Kentucky Fried Chicken

Ahhoz képest, hogy gyorsétterem irtó lassú a kiszolgálás. Volt előttem egy srác, az ő általa kért kajára 30 percet kellett volna várnia!!!! Egy másik hölgy már kb negyed órája várt egy szendvicsre, amit egy jóval később érkező vendégnek oda is adott a nagyon összeszedett kétfős személyzet. Nekem szerencsém volt, csupán 10 percet vártam, úgy, hogy nem volt már előttem senki!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pannon Csillagda

Szuper hely, tökéletes "idegenvezetés", részletes, lenyűgöző. 2 órás kikapcsolódás

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kalóz Fregatt Étterem& Pub

Húsvét hétfőn tértünk be az étterembe, éhesen,fáradtan. Igazából nem tudtuk, hogy mire számítsunk, csak enni szerettünk volna, de a városban szinte minden zárva volt. Nagyon hangulatos a hely, a pincérek gyorsak, kedvesek. Az ételek mind finomak és bőségesek voltak, ritka ilyen jó helyet találni. A számla végösszege sem volt túl vészes.
Ha erre járunk, okvetlenül betérünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Medveotthon Veresegyház

A sok-sok pozitív véleményt olvasva jutottunk el erre a helyre, bár ne tettük volna! Nekünk hatalmas csalódás volt,vagy csak az elvárásunk volt túl magas a hellyel szemben. Pár medve, pár farkas hatalmas területeken körbekerítve. Fakanállal lehetett nekik mézet adni és ennyi. Rengeteg ember mint tuszmákolta be annak a pár szerencsétlen állatnak a fakanalat, akik egyáltalán közel jöttek.
Az ormányos medvék helyesek voltak, nagy harcokat vívtak.
Akkor volt ott egy kutyás bemutató, amitől a farkasok megbolondultak és egyfolytában vonyítottak.
A kinti állatsimogató nagy élmény a kicsiknek, ez tényleg egy ötletes rész.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely