Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

N. Dénesné

Vélemények, értékelések (14)

Árkád Női Fodrász

Értékelés 2013. 12. 04. 19:22
Három fodrász akit 30 éve ismerek, és azóta a fodrászaim. Közülük Bognár Margit aki mindig készséges hozzám, ha hiányzik bármelyikük szívesen foglalkozik velem. Nagyon nehéz bánni a hajammal, de soha nem hallottam tőlük, hogy menjek máshova. Már törzsvendégként, ha kávét főznek, nekem is öntenek.Jó hozzájuk menni, közel egyidősek vagyunk, közös az érdeklődésünk, és sokat beszélgetünk. Ha nem ilyen lenne a fogadtatás biztos nem járnék még oda ennyi év után. Tudom ajánlani mindenkinek .
  • elismerés
  • Shell benzinkút - Ipar körút 30.

    Értékelés 2013. 12. 17. 20:59
    2013. december 15 én tankoltunk. Tölgyesi Viktória volt a shopban, aki készséges volt minken képpen, azonnal ajánlotta a CLUBSMART kártyát, és már be is számította. Rá írta a pontokat. Olyan jó érzés ilyen eladóktól vásárolni. Máskor is ide jövünk tankolni. Ajánlom mindenkinek a nagy Tescó mellett az Iparkörúton.
  • elismerés
  • Ezüst Kehely Gyógyszertár

    Értékelés 2013. 12. 20. 14:01
    Sopronban a Jereván lakótelepen van egy kedves gyógyszertár, ahol mindig hosszú sor áll. Ha már muszáj , akkor közelsége, és a patikusok hozzáértése miatt őket látogatom szívesen. Magazinok kirakva, színpatika magazin bármikor beszerezhető. Kedvesek a gyógyszerészek. Mindenre csak annyit tudok ecsetelni, biztosan más is megvan elégedve velük. Csak egy példát említek: Az ország másik részében lakó itt kért színpatika magazint, és láss csodát nyert rajta egy wellness hétvégét.
  • elismerés