N. Dénesné

1979590_833285776698542_312446601_t.jpg

14 értékelés

Magyar Csárda

Csak a jót tudom mondani. Már többször betértünk, és be is fogunk. Aránylag jó árral, finoman főznek. A személyzet odaadó, a tisztaság jó.
Ajánlom mindenkinek, kellemes időtöltésként, szép környezetben.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Danubius Health Spa Resort Aqua****

Ez a kedvenc helyünk már háromszor voltunk ott. Amúgy Hévíz nagyon bejött, ez a szálloda igazi vendégfogó. Még fogunk találkozni biztos. Amint tehetek már megyek is. Most az unokámmal szeretnék, mivel külön gyereksziget van. Ami nagyon elkápráztató!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aranyfácán Vendéglő

Már 6 éve családi eseményeink színhelye. Az unokám 7 éves 3 éves kora óta itt gyújtunk gyertyát. Már 5 éve a házassági évfordulónkat is itt ünnepeljük, közben szülinapok is voltak. Törzskártyás visszajárók lettünk . Tudom ajánlani babasarok, kényelem, nyugodt hely biztosítva. Ja és a kaja finom, olcsó és kiadós. Én már többször halacskát ettem, kóstólják meg, nem fogják megbánni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dental-Pannonia Zrt. fogászat

A Dental Pannónia fogászata elnyerte a tetszésemet. Főorvos Úr és kedves felesége mindketten fogorvosok. Csak jót tudok róluk mondani. Minden idejüket a rendelőben a betegeikkel töltik. Csodálni tudom mindkettejüket ezért a lelkes kitartásért. A fogorvosi asszisztensek igazi betegbarát hozzáállásúak, és megnyugtatnak mindenkit " nem fog fájni vigasztalásokkal" A fogtechnikusok pedig mintha a fiaim lennének. Sokat dolgoznak Ők is, és szép munkák hagyják el a kezük nyomát. Mondhatom szívesen viselem az általuk készített fogsort. Sok szép szájat szeretnék látni ami az Ő kezük által lett elkészítve.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Batthyány Wellness Kastély****

2011 februárjában voltunk a férjemmel. Előtte igen nagy hóvihar, és a vihar maradványai. Igazán nem sok mindent vettünk észre a hiányból, előtte való nap még teljes áramszünet volt.Nagyon nyugis és pihentető hely. Igazi kastélyi hangulattal. A wellness tetszett, a személyzet segítőkész, a konyhai remekek ízletesek voltak. a kastély környékén rengeteget kóboroltunk, gond nélkül, hiszen minden a kényelmünket szolgálta. Még ez a vidék fog szerepelni a választásunk közözz. Őszinte legyek? Olyanokat olvastam előtte, hogy szellem járta kastély, és a kiváncsíság is hozott, de nem találkoztunk "senkivel".

Hasznos ez a vélemény? Igen

St. Gotthárd Spa és Wellness

Ellenkezőleg az utánam írottnál, mindenben elégedettek voltunk. Most voltunk szeptember 16-20-ig , Gotthárdon és 3 alkalommal élveztük a fürdő minden kényeztetését. Az a csodálatos környezet ami belül van az valami csodás. Nem kell menni az Adriára zöld övezetért itt minden megtalálható. Nehéz évünk volt és sikerült itt ellazulnunk. Nekünk Szentgotthárd bejött, közel is van jó hely is és árban is kedvező Sopronból voltunk, de még biztos lesz útirány. Ajánlom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Igen többször is voltunk már. Utoljára 2013. október 16-án kinnt esett, mi meg bent jól éreztük magunkat.Igaz a nap java részét a kinti élmények között töltöttük.Csodálatos volt. Az őszi szünetben az unokával megfogjuk látogatni. A gyermek paradicsom amit néztem igazi kikapcsolódás lehet, szülőnek és gyermeknek egyaránt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sárvári Arborétum

2013.október. 15.én délelőtt barangoltunk az Arborétumban. Elég sokan sétálgattak az őszi napsütésben. Már többször voltunk, de így október végén valami csodálatos volt a látvány. Akit ez sem nyugtat meg az nem is élő ember. Olyan jó volt borongani az utakon, telefon nem volt nálunk, nem zavart semmi, csak a vadkacsákat néztük.Tudom ajánlani bárkinek legjobb nyugtató.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Várkapu Vendéglő Fogadó

Most októberben voltunk, csak a jót tudom mondani. A menük amiket fogyasztottunk olyan finom házias ízesítésüek voltak. Kedvesek, a felszolgálok, emberbarátiak az árak, és mindennap már tudták mikor érkezünk a hely várt bennünket. Egy hétig voltunk Sárváron 4 nap voltunk, mindig telt ház volt. Jó helyen is van. Sárvári látogatáskor biztos visszatérünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zena Beauty + Med Center

Egy igazán jó wellness hozzá kávézóval. A Majerik Hotel vendégei voltunk, és a szolgáltatásai közé tartozott a 3 órás wellness és szauna világ szolgáltatása. Valami csodálatos jó érzés volt a medencék és szaunák élménye. A hangulatos színek a medence vízével , a szaunák kellemes melegével, a kényelmes pihenőágyakkal a nem nagyon kivilágított pihenőtérrel. Igazi pihenés várt ránk és búcsúzóul jó esett a kávézóban elfogyasztani a finom kapucsínót. Ha ilyen vendégfogadó lenne minden szolgáltatás nem kellene félni a vendég elmaradásoktól. Csak így tovább, az biztos már tudom hol van igazi kikapcsolódó hely Hévízen.

Hasznos ez a vélemény? Igen