D. Lászlóné

36920_103345566383110_4804205_n.jpg

10 értékelés

Borbarátok Vendéglő, Panzió, Borház

Családias hangulat , udvarias kiszolgálás. A felszolgált étel -ital pedig nagyon finom nem okozott csalódást, és nem utolsó sorban az ár is megfelelő.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Muskátli Családi Kisvendéglő és Cukrászda

Finom ételek és az árak is megfelelők,évekig sűrűn jártunk vendégeinkkel is,a kiszolgálás sajnos többször is kiverte a biztosítékot,ami miatt elmaradtunk....kivéve ha a tulajdonos van ott...sajnálom..

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hévíz posta

Többször kellett már küldeményt , levelet feladnunk ill. befizetést intéznünk, gyorsan , udvariasan sőt kedvesen intézték ,ami máshol nem jellemző rugalmasak voltak az ügyintézésben-pozitív benyomással távoztunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Kalma, Gyöngyvirág Étterem és Kávéház

Évek óta többször ebédelünk itt, a gyorsaság ,udvariasság mellett az ételek is nagyon jó ízesek, az adagok is megfelelőek- ez még a menű adagokra is vonatkozik. Az árak sem emelkednek évek során ami szintén pozitív!

Hasznos ez a vélemény? Igen

OTP Bank fiók

Több éve járunk Hévízre fürdeni, kezelésekre és akkor próbáltuk ki az OTP fiókját különböző szolgáltatást vettünk már náluk igénybe , de gyors, pontos és nem utolsó sorban udvarias , szolgálatkész ügyintézőkkel találkoztunk ,pozitív benyomással távoztunk

Hasznos ez a vélemény? Igen

Panoráma Ingatlaniroda - Badacsonytomaj

Pár évvel ezelőtt kerestünk a Balaton északi partján ingatlant, és akkor lettünk kapcsolatban az irodával, nagyon lelkiismeretes,mindenre oda figyelő szolgáltatásban részesültünk, és végül is nem probléma mentesen-ami az irodától teljesen független ok volt-sikerült is a nekünk megfelelő házat megvenni.Ezúton is köszönet!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Badacsony Ingatlaniroda

Voltunk az ingatlan irodában többször is , nagyon lelkiismeretes, és szakszerű tájékoztatást kaptunk és udvarias , készséges mindenre kiterjedő szolgáltatásban részesültünk. Nagyon pozitív benyomás maradt, csak ajánlani tudom aki itt keres ingatlant az irodát!

Hasznos ez a vélemény? Igen

OTP Bankfiók

Nagyon sokszor voltunk a férjemmel együtt több féle ügyintézés végett a fiókban, és mindig gyorsan , kedvesen és minden kérdésemre kielégítő tájékoztatást kaptunk, sőt a szolgáltatókkal - a folyószámlánkhoz kapcsolódóan- telefonon is kért az ügyintéző információt, ami egyáltalán nem az Ő feladata lett volna. Ezúton is köszönjük!

Hasznos ez a vélemény? Igen

La Montanara Pizzeria Ristorante

Évek óta visszajáró vendégek vagyunk, a kiszolgálás nagyon figyelmes-kedves, a pizzák mivel több félét is megkóstoltunk a párommal "isteniek" és kiadós ,gazdagon vannak a feltétek, még a nagyétkűeknek is megelégedést hoz! köszönjük

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely