Nagyne Eva

10402972_778722138847382_2554046768985747881_s.jpg

7 értékelés

La Rosa Pizzéria és Étterem

Nagyon finom a pizza !!! most rendeltem : baconos , paradicsommártás , bacon , sajt 32 cm , az étlapon 990ft , mire ideért már 1280 lett !!! 100-150 ft a kiszállítás , na meg bacon helyett olcsó sonkás felvágott van rajta ......

Hasznos ez a vélemény? Igen

Reál üzlet (305. sz. "PLATÁN" ABC)

Egyik kedvenc Reál boltom , nagyon figyelmesek segítőkészek ,türelmesek az eladók , mindíg találok akciós termékeket , szeretek itt vásárolni ! Az árak is kedvezőek , sok sikert , csak így tovább .

Hasznos ez a vélemény? Igen

Reál üzlet (301. sz. "HUBA" ABC)

A másik kedvenc Reál boltom , ahol kicsit nagyobb a választék , de itt is mindíg , segítókészek , és naprakészek . Csak jókat tudok írni , itt is szeretek vásárolni . További jó munkát .

Hasznos ez a vélemény? Igen

Penny Market

Nagyon megvagyok elégedve a választékkal és akciókkal , mindíg találni eladót aki segít bármiben ,figyelmesek , kedvesek , eddig csak jó tapasztalataim vannak , szeretek itt is vásárolni . további jó munkát .

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gyopár Étterem

Párszor voltam csak , de nagyon kedvezőek az árak , figyelmesek a felszolgálók , finom ételek , szinte nehéz választani ,gyors kiszolgálás , csak ajánlani tudom . Az üdülővendégeknek is ! További sok sikert kívánok .

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pingvin Patika

Mióta megnyitott csak a Pingvinbe járok , nagyon sok kedvezmény , a pontokért+dolgokat tudok venni ,a magazinba sok tanács , folyamatosan akciók , figyelmes, kedves ,segítőkész ,gyógyszerészek .
Szuper minden !

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő

26-éve itt lakom , csodálatos hely minden korosztály számára . Egy tóparti séta felüdít , a gyógyvize csodákat tesz .

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely