timme

5 értékelés

Dr. Lajos Ágota fogorvos, Veszprém

A doktornő ügyeletet látott el ma, így találkoztam vele. Gyulladt, fájós foggal mentem, nem volt könnyű megnyitni. A doktornő kedves és türelmes, nagyon jó ellátást kaptam! Köszönöm!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Coop

Igazi, jó hangulatú, falusi kisbolt, nyaraláskor rendszeresen vásárolunk itt. A kínálat az előbbieknek megfelelő (kenyeret pl. általában rendelni kell), de nagyon kedves a kiszolgálás és minden alapélelmiszer és vegyiáru megtalálható.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pepe Cukrászda

Kedvenc cukrászdánk a környéken! Veszprémből is elmegyünk időnként sütiért, de ha a Bakonyban kirándulunk, mindig útba ejtjük. Nagyon finom, könnyű süteményeik vannak, mindenkinek ajánlom őket!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Halmai Anna gyermek háziorvos

Nagylányomat és kisfiamat is ő gyógyítja, ha szükséges. Nagyon kedves és jó szakember - a gyermekeim szívébe lopta magát.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vadkörte Fogadó

Évek óta jártunk ide vargánya levest és vasi pecsenyét enni, de a tavaly nyári volt az utolsó eset. Valószínűleg tulajdonos- és szakácsváltás is volt. Az étlapról hiányoznak a megszokott, tájjellegű ételek. Igaz, hogy egy kisebb csoportot is vártak, mikor érkeztünk, de az ételek ezzel együtt is enyhén szólva csalódást okoztak. És mi az, hogy 500 forintért uborkasaláta címén kb. 10 szelet kígyóuborkát kaptunk a tetején némi pirospaprikával??? Nagy csalódás volt, nem ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely