Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Erika László

Vélemények, értékelések (97)

Szeráj Török Étterem Gyorsbüfé

Értékelés 2013. 11. 13. 15:05
Érdekes élménnyel tértem haza 4 napos Istanbuli utamról. A Szerájban jobban ízlettek az ételek! Istanbulban lejártam a lábam, h találjak olyan döner kebapot, amely bárányból készül... (Bezzeg a 80-as években, ekkor voltam ott utoljára, csak bárányból vagy birkából készült.) Sőt... csak a 3. büfében adtak pítát, az első kettőben bagettbe akarták pakolni a csirke- ill. marhahusit. Szóval a Szerájban van bárány, sajnos nem pítában, hanem nyárson. Kicsit hiányoltam, h nem szúrtak fel hagymát hozzá... majdnem szalonnát is írtam... sorry, a törökök nem esznek disznóhúst.
A kiszolgálás udvarias és gyors, a hely tiszta, a választék bőséges, szóval csupa jókat tudok írni erről a helyről. Nyáron szeretek kint ülni a körúton, rossz időben a belső helyiség kissé sivár.
  • elismerés
  • Adidas Outlet - Boráros tér

    Értékelés 2013. 11. 13. 15:27
    Szeretem ezt a boltot. Sok felsőm származik innen, nadrágot pedig vettem már a férfiruha-részlegben is. Szinte minden edző, futó, fitness cipőm innen származik, a lábam ezt a márkát szereti. És tudjátok miért? Mert a legtöbb cipőben van belső kiképzés, kisebb-nagyobb lúdtalpbetét, amely megtámasztja a bokát.
    Utoljára egy spéci, piros csukát vettem itt, mindössze 10 ezer Ft-ért. Hasonló a Nike-nél 14-nél kezdődött, kiképzés nélküli belső résszel. Felpróbáltam és vissza is tettem a polcra, mert befordult benne a bokám. Nem csalódtam a téli futócipőben sem, a goretext meggátolta a beázást, mehettem hóban, sárban, jégen, a cipő talpa nem csúszott.
    Divatos válltáskákat is vettem itt, a hátizsákot már vagy 10 éve hordom, nem esett szét. Az eladók rendkívül barátságosak, ha nincs nálam pénz, szívesen félreteszik a cuccot, sőt, előre szólnak, ha várható akciós nap. Köszönet nekik!
  • elismerés
  • Budapest Fõváros Közterület-felügyelete Illatos úti Állategészségügyi Szolgálat

    Értékelés 2013. 11. 13. 18:17
    A mostani Illatos út már nem azonos a régi sintérteleppel. Kozma doktor munkába állásával megváltozott itt a szemlélet.
    Pár éve elveszett a kiskutyám, kerestem mindenütt. Így kerültem az Illatos útra és más menhelyekre is. Biztosan állíthatom: az itteni körülmények sokkal jobbak egy átlagmenhelyénél. A kennelek tiszták - naponta 2x takarítanak - az állatok jól tápláltak, ha megbetegszenek, gyógyítják is őket.
    Az itt dolgozók mindent megtesznek, hogy a kutyáknak-macskáknak örökbefogadó gazdákat találjanak. Örökbefogadó napokat szerveznek és kapcsolatban állnak több hazai és külföldi állatmentő alapítvánnyal.
    Tavaly ismét elmentem a telepre. Kb. 120 kutya közül választottam ki az én Mackómat. (Palotapincsi-keverék.) Mackó 2 hónapos korától 1 hónapon át éldegélt egy szűk, kis mobilketrecben, mire eljött a szabadulása napja. Boldog házőrző kutya lett belőle egy pesterzsébeti családi házban. 2-3 nap alatt szobatiszta lett, az idegei teljesen rendben vannak, képes szeretet adni és kapni.
    Ezek a tények is azt bizonyítják, hogy a telepen dolgozók jól bánnak az állatokkal, nem okoznak nekik további fájdalmakat.
    Hálás vagyok a Mackómért és köszönet érte!
  • elismerés
  • Hai Nam Pho Bistro

    Értékelés 2014. 03. 12. 19:41
    Két hete én is eljutottam végre erre a helyre és nem csalódtam. A pho leves isteni, de ugyanezt el lehet mondani a többi specialitásról is, a mézes csirkéről és a sült kacsáról - a rákot még nem próbáltam. A kiszolgálás udvarias és gyors, mi több: a vietnami tulaj nem fogad el borravalót!!!
    Csak ajánlani tudom. :)
  • elismerés
  • Old Man's Music Pub

    Értékelés 2014. 03. 12. 19:55
    Nekem nagyon bejött az Old Man's Music Pub. A BluesKazetta koncertjén voltunk, az étterem zsúfolásig tele volt. Belépő ugyan nem volt, de a pincér szinte azonnal közölte velünk, hogy kötelező a vacsorafogyasztás. Később ezt visszavonta és elnézést kért... A jó zenétől megjött az étvágyunk és rendeltünk lazacot, libamájat, valamint tatárbífsztéket is... még jobb lett a kedvünk. Nem találtuk olyan vészesen magasnak az árakat, főleg azért nem, mert JÓT KAPTUNK, a szakács igényesen készített el mindent, az adaggal sem volt baj, sőt!
    Tetszett a hely hangulata is, a világítás, az erősítés. A koncerttől pedig el voltunk ájulva!
  • elismerés
  • FeliCaVet Állatkórház

    Értékelés 2014. 03. 14. 12:10
    Szeretettel gondolok vissza erre a helyre, különösen Seregély doktor úrra, aki nagy szeretettel és gondossággal operálta meg 4 évvel ez előtt az utcán talált, tacskó-keverék kiskutyámat. A gerincsérv műtétje olyan jól sikerült, hogy akár 10 évet is élhetett volna a Frici. Nem így történt, két évvel a műtétje után szívelégtelenségben meghalt. Mindenkinek ajánlom ezt az Állatkórházat. Ami még nagyon meglepett: korrekt, minden tételre kiterjedő számlát kaptam.
  • elismerés
  • Dr. Grigalek Gábor plasztikai sebész

    Értékelés 2014. 03. 14. 18:07
    Elég nehéz 10 dicséret után - amelyből mellesleg hetet "vendégek" írtak, tehát utolérhetetlen, nem regisztrált felhasználók - tizenegyedikként véleményt alkotni. Nincs szándékomban lerombolni dr. Grigalek Gábor nimbuszát, azonban jó, ha mindenki tudja, a doktor nem tagja a Magyar Plasztikai Sebész Társaságnak. (Egy időben perrel is fenyegette a Társaságot, amiért ezt az infót kitették a honlapjukra.) Ettől persze még operálhat remekül, azonban elég benézni más értékelő portálokra - például a dr.Bubó orvosajánló rendszerbe -, ahol lehet olvasni szépszámú negatív kritikát is.
    Ami az én személyes tapasztalatomat illeti: pár éve - nem tudván, hogy ebben a doktor nem kompetens - szakértői véleményt szerettem volna tőle kérni. "Hogyne, persze, hozza csak el az anyagát." Közel fél évig ült a dokumentációmon, hátráltatta a műhibaperemet, azóta sem kért tőlem bocsánatot. Hozzá kell tennem, nem ő volt az egyetlen, aki ilyen nemtörődöm, semmibe vevő módon viselkedett velem, ő azonban nagyon megmaradt bennem, annyira fényezte magát a személyes konzultációnk során. Úgy adta elő magát, mintha ő lenne az abszolute non plusz ultra. Messze nem az.
  • elismerés
  • Dr. Mátyás Brigitta ügyvéd

    Értékelés 2014. 03. 15. 19:33
    Nekem rossz tapasztalatom volt dr. Mátyás Brigittával. Kb. két hónapig csinálta a műhibaperemet. Írásba adta nekem, ha az ig.szakértő nem állapít meg műhibát, nem érdemes pereskednem... Az ig.szakértőről kiderült, hogy elfogult, akinek a munkáját felül kellett bírálnia, az a haverja. Persze, hogy megvédte a mundért, nem is lehetett várni tőle mást. Az ügyvédnőben fel sem merült, hogy az egyik szakértő véleményét felül lehet bíráltatni egy másikkal? Dehogyisnem, csak hát ő pont annál az ügyvédnél volt előzőleg bojtár, aki az ellenfelemet képviselte. Szánalmas ügy volt, végül másik ügyvéddel sikerült megnyernem a peremet.
  • elismerés
  • Palatinus Strandfürdő

    Értékelés 2014. 03. 20. 21:35
    A tömeg miatt csak májusban járok ki a Palára. Ilyenkor nincs sok ember, tiszták a medencék és a környezet. Ami zavar: sok helyen ki van kopva a fű, az öltöző az 50-es évekre emlékeztet, kevés a WC, a zuhanyozók távol vannak a medencéktől... tényleg, miért nem lehetett közvetlenül a medence mellé felállítani ezeket... ?
    A büfék kínálata unalmas, szinte mindegyik ugyanazt kínálja.
    Mindettől függetlenül jó hely, szépen megcsinálták az élmény- és a termálmedencéket.
  • elismerés
  • Tortuga Étterem

    Értékelés 2014. 03. 22. 08:23
    Három éve, délben ebédeltünk kettesben a Tortuga Étteremben, el voltunk bűvölve, milyen kincsek rejtőznek Budapest külvárosában. A sok víz, teknősbéka, csicsergő madarak és az üvegkupola miatt Indonéziában éreztük magunkat. Minden rendben volt, kivéve, h bélszín helyett hátszínt kaptunk... (30 éve idegenvezető vagyok, értek ám az ilyesmihez.) Ettől függetlenül jónak csillagozom a helyet, remélhetően azóta kicserélődött a személyzet, amely nekünk anno csalódást okozott.
    Olyannyira nyomot hagyott bennem a hely, hogy meg fogom örökíteni ill. már meg is örökítettem a készülő, új regényemben, itt:
    https://www.facebook.com/groups/laszloerikaszerzoioldala/permalink/1470708979810784/
  • elismerés